Są mi wybitnie obojętni. Słyszałam 1,5 piosenki, ale mój mózg nie zniósł tego dobrze, więc dałam sobie spokój z dalszym zagłębianiem się w ich twórczość. Może moja inteligencja jest równa inteligencji marchewki(mniam), ale nie rozumiem tego całego szału na nich
Droga Pani moderator, uprasza sie o nie obrazanie rynku muzycznego, gdyż nie tajwan motel nie jest muzyką.
ogólnie to tak: olę słuchać disco polo niz tego chłamu, jak tak można? Takie twory powinny być prawnie zabronione na terenie unii europejskiej oraz państw nalezących do NATO.
Bleahhh27- maja po 14 lat , śpiewać nie potrafią i nie podlega to dyskusji, nie maja szacunku dla innych jak i dla siebie samych, nie maja dobrego smaku ani gustu, brak im talentu muzycznego i podchodza do siebie bezkrytycznie więc szkoda gadać.
Aha, one more thing, TH mial sie nazywać "Devilish" taaaa, to by byla odpowiednia nazwa dla zniewiescialego tworu grającego utwory o charakterze muzycznym, pseudo rockowym, taaaaaa
O.o przestraszyłem sie juz ze ten temat to jakiś fan club ...:|
Dobra to ja nie powiem nic nowego ... Szajs Hotel to dla mnie dno i wodorosty... pewnego pieknego dnia byłem zmuszony wysłuchac całej ich piosenki ... reszta dnia była straszna
A co mi sie w nich nie podoba ?! WSZYSTKO! Począwszy od niezindetyfikowanej płci wokalisty/-tki, przez ich piosenki i fanów... a skończywszy na tym, że ich "muzyka" nazywana jest Rockiem... a nawet Metalem . Jak piski 16 letnich dzieci można nazwac metalem (jeśli tak jest to jak nazwac piosenki Metallic'i ? HARDCORE DEATH TRASH METALEM ??) TH jest dla mnie jak pop.. jak brytnej. Profanacja "zacnej" muzyki...
A co do blog 27 ... Tola Ala... Ala Tola...lalalalalalalalalalalaallalala i wszystko jasne mysle (dla nie rozumiejacych mojego toku myślenia same ich imiona przyprawiają mnie o mdłości)
Stopien uzależnienia: Widz
Wiek: 16 Dołączyła: 07 Lip 2006 Posty: 3 Skąd: Konin city of love
Wysłany: 2006-07-07, 21:32
Musze przyznać KIEDYŚ byłam ich fanka. Ale sie nawróciłam.
Nie prowadze o nich anty strony czy czegoś takiego lub tym bardozej nie prowadze o nich storny.
Nie wiem czeum ich słuchałam. Nie wiem czemu kazałam tacie kupić mi płyte. Nie wiem czemu byłam taka głupia. Ale wiem, ze się nawróciłam. i nie wróce do słuchanie hotela.
Boże !! Ty słyszysz ,a nie grzmisz !!! Dla mnie tokio Hotel to banda głupków ,któży nieumiejom śpiewać. Nienawidzie ich muzyki ,a na ich widok chce mi sie wymiotować!! Cały czas się zastanawiam jak można ich muzykę nazywać metalem ,przecieć to badziewie nie jest nawet podobne do metalu !!
Dzieci wzięły się za robienie muzyki...w tym prypadku "kociej". W ogóle nie trawię ani tego zespołu, ani ich muzyki, ani tych wszystkich lasek, które na ich widok piszczą aż im gardła zchodzą. Dla mnie ten cały Bill nie ma głosu do śpiewania. Rozumiem innych muyków. Każdego wyróżnia jego głos, który poznałoby się nawet z zamknietymi oczami. A ten chłopak ma taki ...przeciętny głos. Zdecydowanie nie lubie tego zespołu.
Bleahhh27- maja po 14 lat , śpiewać nie potrafią i nie podlega to dyskusji, nie maja szacunku dla innych jak i dla siebie samych, nie maja dobrego smaku ani gustu, brak im talentu muzycznego i podchodza do siebie bezkrytycznie więc szkoda gadać.
Z tym sie 100% zgadzam, ale JA lubię Tokio Hotel dlatego ze poprostu ich lubie i juz. Jedna dziewczyna z naszej klasy mnie jakoś tak do nich dobrze nastawiła i dlatego ich lubię. Co jest prawdą , w nowej fryzurze Bill (wokalista) wyglada do kitu, ale nic na to poradzić nie mogę.... Wiekszosć z was, mówi, ze oprócz jednej piosenki nie słyszeli innych bo "nie mieli ochoty dalej "podziwiac" ich talentu muzycznego" a szkoda.. Zgadzam sie tez ze TH nie gra Rocka. A texty w stylu "Antyfani łączcie sie" mnie dobijaja nie jako fankę ale jako osobę. A wiec <nocomments>
Co do fryzury Billa już nie będę nawiącywał. Ale przynajmniej publicznie by mógł się ubierać jak na faceta przystało. Jego hobby do ubierania się w damskie ciuszki i tapetowania się niech sobie zostawi do domu. Patrzeć się na niego nie da. Ten drugi, Tom, to jeszcze ujdzie, chociaż za nim też nie przepadam. Ale Bill to porażka.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-08, 18:16
Anitka, w tej wypowiedzi Zinkowi chodziło o blog27 a nie TH. A tak poza tym ja słyszałem ich 3 piosenki, wszystkie beznadziejne. Ok nie se grają, najbardziej mnie wkurzają teksty typu, że to jest Rock ablo Metal
Anitka, w tej wypowiedzi Zinkowi chodziło o blog27 a nie TH. A tak poza tym ja słyszałem ich 3 piosenki, wszystkie beznadziejne. Ok nie se grają, najbardziej mnie wkurzają teksty typu, że to jest Rock ablo Metal
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś to granie na pile nazwał Rockiem albo Metalem, ale teraz mnie rozbawiłeś do łez. Mam siostre, która non-stop puszcza to szmirstwo w domu. Tego na prawde nie da się słuchać.
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś to granie na pile nazwał Rockiem albo Metalem
No to miales szczescie, mi sie osobiscie pare razy przytrafilo o uslyszec, jedyna dozwolona reakcja to rytmiczne uderzanie glowa o sciane. Ale powoli cichnie caly ten szał, wiec wraca nadzieja na lepsze czasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum