Cichnie, i całe szczęście...u mnie w wszkole to była paranoja. Ktoś nawet gazetke o nich zrobił. Na dobitke po przeciwnej stronie korytarza wisiała gazetka Blogu 27...myślałem, że uciekne z tej szkoły i zastanawiałem się, czy ci ludzie są głusi. Na szczęście już nie wracam do szkoły. No ale tych dwóch "zespołów" nie da się słuchać...raz mi nagle prąd wyłączyli ledwo mi zaczęło lecieć coś od TH...(nie wiem czy to przypadek, czy co )...Tylko, żeby teraz żadne dzieci nie stworzyły jakiejś nowej grupy piło grajków...np. Blogio Hotel...Na szczęście tam gdzie jadę o TH i Blogu nikt nie słyszał (chwała Bogu za uratowanie tego miejsca na Ziemii)
to co oni odwalają, nie można nawet nazwać muzyką.
Dokładnie. To całe Tokio Hotel i Blog 27 to żenada...
Co się na tym świecie dzieje
Dokłądnie, mają chyba z sobą jakieś problemy niech zrobią wspólny kawałek....albo niech napiszą do Bravo. Niecierpie ich muzy....nie to nawet nie jest muza. Niechce tu wprowadzać kłótni poprostu nie lubie ich . Ale jak ktoś lubi to ich sprawa, każdy ma sówj gust .
W Bravo ostatnimi czasy tylko ich widze. Ta gazeta schodzi na psy.
Pff...ja już DAWNO tego nie kupuje. Już wole Bravo Sport...
Tzn. ja też tego nie kupuje. Nigdy zresztą nie kupowałem. Ale moja siostra jest chora jak nie kupi chociaż jedego Bravo w którym coś pisze o TH. A teraz to tylko o nich jest coś. Więc znosi tą makulature do domu.
Hmm...chodziło mi o to, że to tylko większość. Niezbyt mi to wyszło. Nie ma "wszyscy", więc jak ktoś lubi to proszę bardzo. Ty jesteś odważna i w wirze negatywnych postów, wypowiedziałaś się inaczej.
Powiem też, że słuchanie muzyki to jedno, a wrażenie wyglądu poszczególnych osób to drugie. Jedno może wpływać negatywnie na drugie i vice versa co kształtuje ocenę całokształtu. Ale w tm przypadku i muzyka i wygląd mówią same za siebie, a i wychodzi na to samo. (D.N.O.)
Sluchajcie!!!Potrzebuje trzech kolesi i zakladamy "Hongkong Motel".Co wy na to??? A tak na powaznie to nie mozna ich sluchac,a co dopiero na nich patrzec!
ja mając 14 lat ich lubiłam. teraz mam 15 i mi się znudzili po prostu, i się cieszę. bo bedąc ich nie-fanką, zobaczyłam to czego wcześniej widziec nie chciałam, albo tego wtedy nie było. każdy tak powinnien zrobić(porzez jeden dzień być nie fanem)i się przekonać co mogą myślec antyfani. spojrzeć z innej perspektwy na nich... wokalista się maluje za mocno(bardzo podobnie jak Jack Sparrow), i robi jakies nie-wiadomo-co z włosami(chodzi mi o pasemka). jego brat sie strasznie przechwalał że miał 25 dziewczyn(idiotyczne, bo nie wiadomo ile naprawdę ich miał), tylko ci pozostali są w miarę normalni. dla mnie, jako nie-fanki. i to jest bardzo miłe uczucie, nie chichotać nad każdym artykulikiem o nich. a co do kicz...oh sorki blog27, to podobnie sadzę. komercja, brak stylu i pozowanie.
_________________ What you see's not, what you get
No cóż jak pierwszy raz zobaczyłam Tokio Hotel (czyli w teledysku na MTV) to myślałam, że to jakieś hermafrodyty są (bez urazy dla fanów ), a ich piosenki? No cóż, moim zdaniem są delikatnie mówiąc 'beznadziejne'
A Blog 27 to już zupełna tragedia, już nie wiem nawet co napisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum