Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
tokio hotel (anty-fani)

Co myślisz o tokio hotel?
Ten zespół jest cool!
2%
 2%  [ 3 ]
Lubie ten zespół
3%
 3%  [ 4 ]
Uwielbiam Billa
0%
 0%  [ 0 ]
Uwielbiam toma
0%
 0%  [ 0 ]
Uwielbiam georga i gustawa
0%
 0%  [ 0 ]
nie lubie tego zespołu
4%
 4%  [ 5 ]
nielubie tego zespołu i śpiewających w nim
23%
 23%  [ 24 ]
zespół ten mi jest obojętny
9%
 9%  [ 10 ]
nienawidze tego zespołu nie mogę słuchać ich piosenek
55%
 55%  [ 58 ]
Głosowań: 80
Wszystkich Głosów: 104

Autor Wiadomość
Alaska 

Wysłany: 2006-12-29, 21:51   

agusia i Greena - jak mr.Other się zgodzi (a zapewne to zrobi) zabieram was na 100%! Jakby ktoś jeszcze chciał z nami emigrować, serdecznie zapraszam! Podałam gg, maila i stronkę, więc kontaktów pod dostatkiem :mrgreen:

Xarolina 
Lostmaniaczka :P

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-12-30, 14:33   

Greena - BRAWOOO! :)
A tak w ogÓle to juz nie slychac za duzo o TH... teraz chyba sie zaczyna US5mania ;]
P.S. ja lece z wami!! :)

Szyszka 

Wysłany: 2006-12-30, 15:26   

Dobra to ja też lecę!! Jak najdalej od TH :mrgreen: Hehehehe :wink: A mogę kolegę zabrać?? :mrgreen:

Greena 
Tabris x)

Stopien uzależnienia: Fan
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-12-30, 16:19   

Xarolina napisał/a:
Greena - BRAWOOO! :)

A za co takie wielkie brawa?
PS: Nie wydaje mi sie, ze TH rzeczywiście przyjedzie. :roll: Przecież, jak to Bill powiedział kiedys : "Dla nich najważniejsze sa niemieckie fanki".

El Jacko 

Wysłany: 2006-12-30, 17:28   

W końcu coś napiszę.
Nienawidzę tego zespołu.Nie podoba mi się ich muzyka, fryzura i ogólny wygląd.Mam nadzieję, że do Polski nie przyjadą.Jak tak to od dzisiaj się uczę koreańskiego(może Sun mnie nauczy) i jak tylko przylecą do Polski to ja witam Koreę.
Greena napisał/a:
PS: Nie wydaje mi sie, ze TH rzeczywiście przyjedzie. :roll: Przecież, jak to Bill powiedział kiedys : "Dla nich najważniejsze sa niemieckie fanki".

Może liczą się dla nich niemieckie fanki i Polscy fani?/ :P

pablo5556

Aga_okrągła 
Made in China^^

Wysłany: 2006-12-31, 12:00   

Alaska napisał/a:
agusia i Greena - jak mr.Other się zgodzi (a zapewne to zrobi) zabieram was na 100%! Jakby ktoś jeszcze chciał z nami emigrować, serdecznie zapraszam! Podałam gg, maila i stronkę, więc kontaktów pod dostatkiem :mrgreen:

Dzieeeki:P Ale wiecie co?? Idę na sylwestra do koleżanki, która uwielbia TH. Ja ją bardzo lubie i w ogóle... Ale jak wchodzę do jej pokoju rzygać mi się chce. Gdzie nie rzucisz okiem TH. Pościel, poduszki i fotele- wszystko z elementami TH. Całe ściany są w plakatach- już nawet nie ma miejsca na zwykły obrazek chociażby komunijny. Nic, tylko Th, Th, Th.... Mam już tego dość! Gdy gramy na jej kompie- oczywiście tapeta z th, i połowa dysku z ich zdjęciami. Poprostu fuj... Kiedyś miała taki śliczny pokój, zawsze jej zazdrościłam... A jaki z tego morał?:P
LEPIEJ BYC FANEM NORMALNYCH ZESPOLOW I MIEC NORMALNY I FAJNY POKOJ NIZ SLUCHAC TH I SPIEPRZYC ZA PRZEPROSZENIEM SOBIE ZYCIE:p :mrgreen: :mrgreen:

Szyszka 

Wysłany: 2006-12-31, 15:21   

Hehehehe, Twoja kolezanka(choć jej nie znam) przeraza mnie chyba bardziej niż Nicolas Cage :lol: Ale cały pokój w TH!! Szoook!! To na mnie niektórzy dziwnie patrzeli jak miałam "kawałek szafy pamięci Kurta Cobaina" w pokoju, ale zeby cały pokój?? :lol: Z tym że myślę, ze jej przejdzie w końcu :smile:

Aga_okrągła 
Made in China^^

Wysłany: 2006-12-31, 17:21   

Szyszka napisał/a:
Hehehehe, Twoja kolezanka(choć jej nie znam) przeraza mnie chyba bardziej niż Nicolas Cage :lol: Ale cały pokój w TH!! Szoook!! To na mnie niektórzy dziwnie patrzeli jak miałam "kawałek szafy pamięci Kurta Cobaina" w pokoju, ale zeby cały pokój?? :lol: Z tym że myślę, ze jej przejdzie w końcu :smile:

Taa... kolezanka juz sie na tym forum zalogowala, zaraz pewno napisze co o tym sądzi (anecia)...

Pozdrowienia:)
Ostatnio zmieniony przez Aga_okrągła 2007-12-16, 02:12, w całości zmieniany 1 raz  

anecia 

Wysłany: 2006-12-31, 17:25   

Aguś jak możesz wiesz...ja się nie czepiam twoich zespołów, a tak poza tym to nie mam foteli z th i mam na ścianie obrazek z komunii:P A tak w ogóle nie wiem czemu się czepiacie th...:/

NoBoDy_RoCK 

Wysłany: 2006-12-31, 19:48   

Szyszka napisał/a:
Hehehehe, Twoja kolezanka(choć jej nie znam) przeraza mnie chyba bardziej niż Nicolas Cage Ale cały pokój w TH!! Szoook!!

hahaha!! a wczoraj Nicolas lecial w tv w "Naciągaczach" :) Fanki th mnie przerażają!

agusia napisał/a:
LEPIEJ BYC FANEM NORMALNYCH ZESPOLOW I MIEC NORMALNY I FAJNY POKOJ NIZ SLUCHAC TH I SPIEPRZYC ZA PRZEPROSZENIEM SOBIE ZYCIE:p

Wiesz... dla niektórych (fanek TH) ten zespół jest normalny i nie pieprzą sobie nim życia. Każdy ma swoje gusta, ale mnie również nie podoba się.. wręcz nie cierpię tego pseudo rock'a! Jak już napisałem to nawet nie jest pop!!

Aga_okrągła 
Made in China^^

Wysłany: 2007-01-01, 18:26   

No, ja bym rego zespolu normalnym nie nazwala;/

NoBoDy_RoCK 

Wysłany: 2007-01-01, 19:46   

Można powiedzieć, ze dla mnie też nie, ale spróbowalem postawić się po wtronie fanek... na sczęście pojawiłem, się tam tylko na 15 sekund i znów jestem po 'dobrej stronie'... Nie chciałbym być fanem (fanką tym bardziej :wink: ) tego zespołu..
The End

Szyszka 

Wysłany: 2007-01-02, 20:32   

agusia napisał/a:
Kurcze, szczęściara z Ciebie, że mialas co na tą szafe nakleić- jestem fanką Kurta Cobaina i tylko pare artykułów, ze dwa plakaty i nic więcej.... Naprawde, szczęsciara:)

Hehe :grin: No ja wiem że szczęsciara...Rzeczywiście mam sporo rzeczy, zbieranych przez pare lat...Ale to moze sobie bardziej prywatnie pogadamy na ten temat :smile: Nie bede robić więcej offtopa..
Jeśli chodzi o TH to ja tez nie uważam że to jest normalne, ale także starałam sie postawić na miejscu fanek i doskonale wiem jak to jest być zabujaną w idolu.. To takie strasznie szczeniackie ale jest i już :grin: Tylko że z czasem to fanatyczne zabujanie przechodzi...A zwłaszcza jeżeli chodzi o takie zespoły, które niedługo są na scenie, a to na pewno grozi Tokio Hotel :razz: Więc spoko majonez :grin:

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2007-01-04, 18:15   

[quote="Szyszka"]
agusia napisał/a:
Kurcze, szczęściara z Ciebie, że mialas co na tą szafe nakleić- jestem fanką Kurta Cobaina i tylko pare artykułów, ze dwa plakaty i nic więcej.... Naprawde, szczęsciara:)

też jestem fajnką kurta i nirvany :mrgreen: , ale nie mam nic prócz płyt , książki "miłość , śmierć, morderstwo kurta cobaina i dvd z popcornu , wyjątkowo kupiłam z tego względu :) Kiedyś też byłam u koleżanki to mi sie płakać chciało , weszłam oczywiści tradycyjnie plakaty , pół zdjęć na dysku , blog w necie -wszystko , do było jak zamknięcie w pokoju bez drzwi i okien TH :killer:

Ms.Scofield 

Wysłany: 2007-05-23, 20:56   

Ja th nienawidzę...!!!!! :mad: po prostu nie mogę znieść tego zespołu piosenek i tego, że większość ich fanów kocha ich jak dla mnie wątpliwie dobry wygląd, a nie też wątpliwie dobrą twórczość artystyczną... :shock:

Odpowiedz do tematu