Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-06, 17:31 tokio hotel (anty-fani)
Zakładam ten temat ponieważ chcę wiedzieć co myślicie o zespole Tokio Hotel.
Ja nie lubie tego zespołu a w szczególności toma. Billa nawet da sie znieść ale po mutacji ma tragiczny głoś. Gustaw i George są znośni.
To jest profanacja rocka ludzie A te panienki z Blog 27 urwały się z choinki i paradują...o kurde, nie stac je na normalne ciuchy, tylko z lumpexu muszą podbierac
Pozdro
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Wysłany: 2006-04-06, 18:49
Eh tragedia ludziska, oni są totalnie beznadziejni. Pewnie ich starzy mają kasę skoro tak szybko sie ujawnił ten kiepściutki zespolik
Rebekasa, nie wiem czy wiesz, ale Blog 27 to z Polski ! Jaka hańba !
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-04-06, 18:59
Business is business... Najwyraźniej ktoś ich płyty kupuje, bo bez tego by nie wypłynęli... Ale generalnie jedni lubią to, drudzy tamto, [ja optuje za tamtym ( )] , i nic na to nie poradzimy, że takie Tokijskie Hotele są teraz na topie... W kilku słowach rzecz ujmując, nie przemawia do mnie tego typu rodzaj muzyki, ale oczywiście serdzecznie pozdrawiam tych, którzy tego słuchają!
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Heh a od kiedy fakt czy muzyk się w lumpeksie czy galeri Mokotów ubiera ma wpływ na jego poziom Niech sie nawet w worach ziemniaczanych nosi, byle śpiewał i tworzył dobrze.
Paulovama racje skuteczny marketing dżwigną handlu. Na debiut roku kazdy niekumaty sie złapie Tzw. owczy pęd A tTokio Hotel, cóz pewnie ejscze nie jeden taki team wypłynie bazując na popularności Green Day. Koniunktura jest
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-04-06, 21:10
hahaha...dobre mogą nawet w worach ziemniaczanych sie wozić....niby śmieszne ale trzeba przyznac racje...czy ktos sie ubiera w lumpeksie czy jakis znanych firmach nie ma najmniejszego znaczenia (przynajmniej dla mnie) ważne zeby umiał spiewać i tworzył dobrą muze....a co do samego Tokio Hotel...eeeh...pierwszy raz gdy ich zobaczyłam przezyłam szok...bo ja myslałam ze ten koles w tych czarnych włoskach z tą piękna grzywka to dziewczyna...hehe zaraz jednak zostałam oswiecona przez prezenterke ze to chłopak...hmm...ogolnie nie bede na nich tu nic wypisywac bo nie słyszałam nawet ich jednej piosenki...ale moje pierwsze wrazenie po zobaczeniu ich nie było fajne...
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-04-06, 22:58
hmm podobno tylko Chuck Norris zna płeć wokalisty tudzież wokalistki tego zespołu
Nie słucham więc się nie wypowiadam o ich muzyce, usłyszałam zaledwie jedną piosnkę i nie podobała mi się, więc nie mam ochoty poznawać reszty ich twórczości.
Dzieciaki zamiast się uczyć to próbują grać w jakichś zespołach i co najgorsze zbijają na tym zapewne niezła kasę. Dobry rock już umiera skoro takie małolaty (bezobrazy dla niektórych) myślą że grają coś wartościowego.
pierwszy raz gdy ich zobaczyłam przezyłam szok...bo ja myslałam ze ten koles w tych czarnych włoskach z tą piękna grzywka to dziewczyna...
Przeżyłam dokładnie tak samo. Współczucie tym ludziom którzy słuchają tej "twórczości"...Ech..i jeszcze, co gorsza zakładają o tym blogi/strony internetowe...
przemysl muzyczny schodzi na PSY... ja nie wiem jak mozna sluchac takiego pisku..
no ale ..przeciez wyruszyli w trase koncertowa z Blog 27 ..omg..
widac fanow maja...chyba tak samo gluchych jak oni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum