chyba jednak 'do przejścia'-niektórym się udało.....
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
hehe widze ze w tym temacie przewaza licza dziwczyn i z tego co widze to zaden ziomek nie przeszedl tego ^^^^
wracajac do tematu narazie nie wpadlem na pomysl jak to zrobic ale to kwestia czasu
EDIT:
No i udalo mi sie w koncu po prau minutach namyslu. doszedlem do wnoisku ze nie jest to wclae takie trudne i przeszeldem sobie to z 2 razy a jezeli kto nie wiezy to --> http://img379.imageshack....udalosie8dt.jpg
Próbowałam w to grać już kilka razy, ale dopiero dzisiaj mi sie udało. I ku mojemu zdziwieniu nie męczyłam sie tak strasznie długo (góra 10min). Cieszyłam się jak głupia kiedy to przeszłam... hura!
jezuuu........ Alee to denerwuje... jaaa... ale udało sie.. tylko sorry. ja sie nad tym meczyłem chyab z 30 min ;PD:
_________________ A word does not say anything
And at the same time it hides everything
Just as the wind that hides the water
Like the flowers that mud hides.
www.yourmovies.glt.pl
hah napierw przeczytalam wasze posty i sie przerazilam... a nie poszlo tak zle niecale 10 minut tylko radze najpierw to rozpracowac, a potem dopiero zaczac grac bo sie niezle mozecie wqrzyc
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 22 Dołączyła: 05 Lut 2006 Posty: 6 Skąd: z mojego pokoju ;)
Wysłany: 2006-02-06, 16:17
jupi, trochę ponad 15 minut przyznam, że wydaje się to nie do przejścia kompletnie... ale jak się chwilkę posiedzi to się uda jestem normalnie z siebie dumna
_________________ nie jesteś niestety wolny od łez...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum