Wracając do głownego tematu to ja lubie od czasu do czasu powrócić do sagi Baldur's Gate (bardziej do drugiej części tej gry). Gierka jest wspaniała. Bardzo ciekawa fabuła oraz super spolszczenie. Krzysztof Kolberger genialnie podłożył głos Irenicusowi. Polecam
Uhhhu Uwielbiam baldurka. W sumie ze mnie stary balduromaniak. Pamietam jak pierwszy raz przełaziłam, zaczynałam od dwójki, przez pół roku. Gdzie te czasy, gdy gra oferowała do 100 i więcej godzin rozrywki
Na równi z BG sentymentem darzę Planscape Torment. Genialna fabuła była, nawet baldurek mógłby się schować przy PT
Kolejny, to Falout. Ostatnio sobie Tactika przypominałam
Aaaa... i Arcanum, wciagający misz masz.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Hehe. Ja też właśnie od dwójki zaczynałem dlatego dażę ją większym sentymentem. Jedyneczkę dopiero niedawno przeszedłem. Planescape Torment niestety nie przeszedłem Ale Arcanum owszem. Bardzo wciągająca gierka. Generalnie lubię gry RPG, chociaż muszę przyznać, ze Fallout nie przypadł mi do gustu.
Grałeś Raistlin w baldura z modami? genialnie sie gra i modów na pęczki. szczególnie lubie tutu do dwójki. Można sobie valen Solaufeina przyłaczyc. Niejaką Chloe lesbijkę Heh fajne sa też mody romansowe. Nawet i z siostrą można na modzie romans ciąć Do jedynki też tutu jest i genialny mod Aureliusa nie pamietam nazwy Dający zarąbiste postacie i itemki o dodatkowych misjach nawet nie wspomnę
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Jeszcze nie grałem z modami, ale dzisiaj właśnie zajrzałem na stronkę o baldurze i zobaczyłem, że całkiem sporo tego jest, więc chyba niedługo zainstaluje i posprawdzam część z nich Dodatkowe misje brzmią ciekawie
Heheh odnosnie dodatkowych to tak mi sie przypomniało.. Biorąć Valen po jakimś czasie nadziejesz sie na paladynów, łowców wampirów. Imiona maja ganialne miedzy innymi Buffy i Van Helsing Twarde są cholery i trzeba pojedynczo wywalekać i tłuc A valen sama, to przepak straszny, jak ja wziełłam miała najwiekszy procentowo udział w zabójstwach. Terminator normalnie. I broń ma fajną, szponyz dodadkowym bonusem.
Hmmm. Jakoś sobie nie mogę przypomnieć Valen... to chyba jakaś zła postać jest? Szczerze mówiąc nie przeszedłem jeszcze Baldura grając złą postacią. Mimo, iż wiem, że to tylko gra to nie potrafię być zły dla ludzi Mi się bardzo podoba nazwa "łakowilk"; tez wymyślili...
Przed chwilą zainstalowałem baldura i moda o nazwie "Unfinished Buisness". to jakiś malutki mod, ale zainteresował mnie dodatkowy quest, w którym porywają Boo Mam nadzieję, że będzie fajny
Valen nie jest npcem przyłączalnym, mod sprawia, że jest. Pracujac dla Bhodi możemy ją przyłaczyc. A opłaca sie pracować dla wampirzycy, fajne itemki po Aranie są do zgarnięcia
Zapomniałam nazwę moda, ale jest jeden, który sie przydaje. Można po kilkaset strzał w jednym okienku zmieścić, bełtów, eliksirów itp. Biorąc pod uwagę ubogą pojemnosć baldurowego ekwipunku jest to mod niezwykle przydatny. A anzywa sie item upgrade chyba Fajna jest stronka z modami do BG wpisz, w google Biblioteka Riklaunima, tam jest wszystko.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-03, 23:43
Ja ostatnio zajrzałem na tą stronkę: KLIK zapowiada się CIEKAWA GRA
_________________ So, I said to him,
I said, "you pop that
gum one more time..."
and he did.
So I took the shotgun off the wall
and I fired two warning shots...
...into his head.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-24, 22:15
No cóż jestem bardzo "niedopieszczona" jeśli chodzi o mój ulubiony gatunek gier na pc, ponieważ jestem maniakiem gier przygodowych. Gatunek o którym sie mówi, że umarł i niestety jest w tym sporo prawdy. Zostają zawsze rts-y, takie Age of Mythology, Armies of Exigo, Warcraft III, Anno 1503. Kiedy zupełnie nie mam co robić grywam w Faraona A kiedy jestem wściekła instaluje XIII
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-06-07, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja najbardziej lubie cos co nie pochlania az tak duzo czasu, czyli glownie wlaczyc sobie FPS jakiegos, pare turek z botami (no jesli juz koniecznie mowimy o singlu)
Jesli natomiast mialbym siasc to tak jak wyzej wymieniano: Baldur's Gate, tylko ja wierny gracz, jak juz siadam, to tworze postac w jedynce, przechodze, kopiuje ja do dwojki, przechodze, kopiuje do baala i koncze
Oraz Fallouta rowniez wyzej wspomnianego
No i wielkim sentymentem daze serie GTA szczegolnie Vice City i San Andreas, w ktore moge grac godzinami bez najmniejszego znuzenia, bo jeszcze nigdy przenigdy nie udalo mi sie w ktorejkolwiek zdobyc 100% (bez mapek oczywiscie )
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Enemy Territory, GTA SA, Battlefield 2, Original War (kiedyś) Knights and Merchants (kiedyś) nie za czesto Icy Tower i Red Alert 2 a i Elastomania Moge jeszcze IGI 2 dodać ale to raczej krótka historia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum