Czemu tak a nie inaczej?? Hmmmmm ...... Desmond było już zajęte ...(kurczę do dzisiaj mam do niego żal, bo nie jest aktywny tak jak ja ale to nie jest ważne ) a Dharma bo cholernie mnie kręcą hatch'e co jak wiadomo jest związane z Dharmą. Nie ma tu wielkiej polityki
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 23 Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 5 Skąd: Z Wyspy DHARMA
Wysłany: 2006-11-15, 15:43
nie wiem czemu, może dla tego że to gatunek węęęęęęęęęęęęęęęęężą
_________________ 4 8 15 16 23 42 Execute
>: System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure
Mój nick powstał od imienia i nazwiska - Ala S..... i od słowa "laska", którego oczywiście nie używam, a jest ono stosowane przeciwko mnie (czyt. chłopaki z mojej klasy mnie drażnią ).
lubię mr.Eko i Innych... więc połączyłem ang.odpowiedznik Inny. z mr... a mr.Inny głupio brzmi dlatego jestem mr.OTHER... a duyże litery to tak dal podkreślenia KIM JESTEM I ŻE TO NASZA WYSPA
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-12-26, 13:30
Mój nick oznacza moje imię i mój ówczesny wiek-kiedy zapisywałam się na tym forum miałam 13 latek.
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Hmm... właściwie nie wiem skąd wziąłem NoBoDy_RoCK... Może dlatego, że te słówka mi się podobają... Pierwsze (jak dla mnie) jest tajemnicze, a drugie to muzyka RoCK'owa, której słucham
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum