Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-06-17, 13:58
No i Polacy po raz kolejny dali dupy na wielkim turnieju... Fakt, może nie jesteśmy zajebiści technicznie, czysto piłkarsko i dlatego powinni nasi biegać 2x więcej od chorwatów. A tu taki Krzynówek nic nie biegał. Za mało waleczności ze strony naszych piłkarzy. Jedynie po Saganowskim było widać, że walczy, reszta mogła pod tym względem się bardziej postarać. Zastanawiam się, czy nasi nie przegrali tego turnieju w głowach. Czy uznali sam awans za sukces ? No fakt, awans był sukcesem, ale trzeba sobie wytyczać coraz to nowsze, wyższe cele.
Jedynie Boruc grał na bardzo dobrym poziomie. Ten gość jest genialny, mam nadzieje, że odejdzie z Celticu do jakiegoś lepszego klubu bo w Szkocji się marnuje.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Bardzo emocjonujące ćwierćfinały, co raz to dogrywka . Turcja - Chorwacja - majstersztyk . Wkurzyli mnie Włosi, którzy grali na karne. Na szczęście Hiszpanie już w finale
Turcja - Niemcy - no szlag! Tak blisko do sensacji, ale bym się cieszył xD . Szkoda, Niemcy jak zwykle przyfarcili.
Hiszpania - Rosja - a ja mówiłem, że Hiszpania może być niezła piękny mecz, nie dali szans słabej Rosji. Aby tylko teraz dowalili Niemcom...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-06-28, 22:26
Ruscy ewidentnie mieli kryzys fizyczny. I to przez to przegrali. Nie są aż tak dobrze wyszkoleni technicznie jak Hiszpanie, czy Holendrzy, ale przede wszystkim dużo biegają i walczą, i to właśnie tym wygrywali poprzednie mecze. Tym razem przytrafił im się kryzys i przegrali.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum