Piszemy o fotografii , dodajemy zdjęcia swojego autorstwa, ale w LINKACH. Aby dodać fotę możecie wrzucajcie ją na np. Imageshack a potem skopiować linka , a następnie zamieścić go na forum
Ale numerujmy linki proszę , bo jak przychodzi następnemu userowi chcąc skomentować zdjęcie/zdjęcia to nie wiadomo potem co i jak .I żeby w poście nie było powyżej 3 linki . A więc :
Hmm, Love Sawyer, 1 i 2 oceniam na 5/10, bo są takie nienaturalne, kwadratowe i z jakimiś zbędnymi ozdóbkami... Za to 3 oceniam 10/10. Nie wiem jak zrobiłaś takie zdjęcie, ale jest po prostu piękne. Ale coś mi się wydaje że to nie jest osa...
Love Sawyer, wszystkie trzy zdjęcia wyglądają bardzo pprofesjonalnie, po prostu super robota. Pierwsze może trochę za ciemne ale drugie i trzecie to majstersztyk.
MG, najlepsze imho jest trzecie zdjęcie.
Sam nie robię żadnych zdjęć, a już na pewno nie z zacięciem artystycznym. Mógłbym wstawić jakieś zdjęcia zrobione przez siostrę ale mi się nie chce
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-10-26, 20:20
Love Sawyer, 3 fotka po prostu rewelacyjna. Podoba mi się ostrość, kadr i kolorystycznie. No świetne ujęcie. Jakim sprzęcikiem robione?
MG, podobnie jak u Love Sawyer...Trzecia fotka najlepsza ("Szczyty gór"). Dwie pozostałe fotki niby też fajne ale czegoś mi w nich brakuje. Co do zdjęc bez tytułów to tak: pierwsza fotka dosyć fajna ale bardziej by mi się podobała bez domów. Lepiej jakbyś uchwycił więcej tego lasu z mgłą czy z dymem. Druga fotka taka zwykła. Nie podoba mi się. No a trzecia. Fajny żółty kolorek. Fajniej by było bez wysokich napięć.
MarianCzyTyMnieKochasz
"Bliżej Niego" kolory , kadr ok Podoba mi się .
"Wiatraki" hmm .. niby okey , ale tej przestrzeni nie czuje ..
MG
Typuje nr.1 Ładnie to wygląda , chmurki na górach , zcięłabym na dole ten płot i okey MrsDeathy
Motylki mi się podobają
Wszystkie są super, ale w szczególności mi się podoba 2 fotka autorstwa MG, pieknie ująłeś to pole. ^^
Ja żadnych swoich cudownych fot nie mam, ale dam 3. Jabłuszko Spichlerz Biedroneczka
01. wow ! Ma klimcik , i ta mgiełka , podobają mi się szrości
02.Większy klimat od poprzedniego , mgła , tajemniczo , daję maxa z maluśkim minusikiem ;] Pozdro !
No ja zdjęć niestety nie robię, ale lubie oglądać prace innych
Więc najbardziej podobają mi się te szare, mgliste fotki MarianCzyTyMnieKochasz, są piękne... Innych fotki też są bardzo fajne... Podziwiam Was Też chcę robić takie ładne
_________________ 'If I was falling like a star, would you be right there to catch me?...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum