losz... bardzo ładne.... dlugo takie coś się robi..??. sliczne.... kurcze....
Zależy czy naprawde chcesz. Trzeba sobie zakupić książke bo jednak to nie to samo co kursy na necie. W photoshopie można zrobić naprawde takie rzeczy, że szczeka opada. Wystarczy miec ps, kisążeczke i szybko dzie
Ja akurat nie mam książki poprostu bawie się używając wszystkiego co się da. No i pezeglądam różne tutki. Umiem też zrobić effect Martix'a czy moro w 15 secund ale list zajal mi dluzej, okolo pol godzinki.
No brawo Mara$ jak dlugo w tym siedzisz? Ja tam probowalam kiedys, ale pracowalam tylko w GIMPie, glownie nad szablonami... efekty marne. Jak zaczelam sie rozkrecac to nagle mi sie znudzilo i koniec mojej kariery, ale tak sie zainspirowalam i wrocilam na chwilke do pracy = powstal moj teraznijeszy avatar. Teraz widac, ze dopiero jestem poczatkujaca, ale sie staralam chociaz w sumie zadnej filozofii w nim nie ma . No ale jeszcze raz Mara$ gratuluje, od razu widac np. po avatarach twoich, ze lubisz to, co robisz i jestes w tym dobry . Mam pytanie: jak ty to zapisujesz w formacie *.gif, ze taka dobra jakosc ci wychodzi Bo juz normalnie nie moge, zawsze mi obrazek rozmazuje
Loveninho, tez sobie swietnie radzisz gratuluje i Tobie
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Zrobiłbyś mi sygnaturke?Very Happy Jakąś fajną na czarnym tle z Kate z podpisem Rebekasa Byłabym wdzięczna. Jakby coś to na PW podasz mi adres obrazka jak już go zrobisz oki:D?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum