Wolę nie wklejać moich dzieł, bo zaraz Panowie Moralizatorzy będą mnie wyklinać za treść tych avatarów. Jeżeli kogoś interesuje, co zrobilem - zapraszam na PW.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Nie wiem czy będą się animować (przez imageshack).
Jeżeli takie "dzieła" też interesują, to moge zrobić kilka do Galerii fanów (z lost oczywiście).
Z Mischą, jest bez podpisu, bo robiłam go na próbe.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-24, 19:45
AmyRose, ja nigdy nie zrobie czegoś tak ładnego jak ty
A teraz wstawiam okropnośc z CORELA. Tylko bez smiechu proszę Dla porównania daje jescz drugie, dla porównania.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-25, 20:19
z Emily jest najładniejsze:)
Shann nie rozumiem jak możesz mówić ze nienawidzisz Toma...
Owszem ja teżnie lubię muzyki którą gra ale czy t o jest powód do tego aby kogoś nienawidzieć? Myśle ze nie...
A TAK PO ZA TYM TO FAJNE TAPETKI ROBICIE:)
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum