Ne0, Ty to narysowałeś? Czy jak? Na kompie to zrobiłes czy na kartce papieru ? Ale ogólnie fajne, najfajniejsze 1 i ostatnie. Amy tez zrobila fajne, zapewne w Photo-shopie.
Tak, ja rysowałem i nie na kartce papieru, używałem edytorów grafiki. Grafika w sumie marnie mi wychodzi :-/ Wolę sobie napisać jakiś program
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-09-26, 20:30
No to ja też znów coś zarzucę. Tym razem nie będą to avatary, bannery z jakimiś osobami. Teraz będzie coś nieco lepszego A co? Sami zajrzyjcie Kliknij tutaj I tutaj... I tu...
No to może jeszcze dodam 2 fotki, które wykonałam jakieś pół roku temu, może rok...
Jeżeli chce ktoś podeślę mu paczkę z moimi pracami... (pisałem już to wcześniej)
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Shann, bardzo ładne, ale 8/10 bo ta krateczka an pierwszej emily jest za jasna i kiepsko widać. Ogólnie (nauczyłam sie od taty tego powiedzenia) nie zbyt dobrze wygladaja jakies efekty NA osobie, najlepiej jest jak są za nia.
pozdro
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-30, 19:58
Hmm, musze przyznać, że to twoje jest zdecydowanie najlepsze. A pamiętasz to co miałaś dla mnie zrobić ?
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-30, 20:09
Ok, mi sie nie śpieszy, jak się da zauważyć to RZadko zmieniam coś w swoim profilu tak więc nie ma sprawy. Poczekam...
// Edit by Muminek
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
OK, no to osoby, którym się podobały moje prace zapraszam na PW, trochę nowości jest. Za dużo, żeby tutaj to wkleić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum