witam.
postanowilem umiescic tutaj taki topic bo widze ze go jeszcze nie ma,w ktorym bedziecie chwalic sie swoimi avatarami i sygnami ktore bedziemy oceniac.
pozwolcie ze ja zaczne
1.
2.
3.
4.
Mam tam jeszcze pare ale moze potem wrzuce aha jezeli by ktos chcial zebym mu zrobil sygne to prosze PW.
bYM PTRZEBOWAł SYGNATURKE Z Green Street Hooligans, MOZE WIECIE GDZIE TAKA ZNALEZC ALBO MAICE TAKA TO POMUZCIE PLISSSSSSSSSS!
//Możesz łaskawie nie krzyczec?! i "Pliissss" nie pisz w każdym poście "Pliisssss" jest taki ładny polski odpowiednik tego co chcesz przekazac a brzmi: "Proszę."
Zrobiłbyś mi sygnaturke?:D Jakąś fajną na czarnym tle z Kate z podpisem Rebekasa Byłabym wdzięczna. Jakby coś to na PW podasz mi adres obrazka jak już go zrobisz oki:D?
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Mój lekki retusz zdjęcia z jednej z oficjalnych stron o LOST.
http://www.deviantart.com/deviation/29065905/
(głównie usunąłem napisy - bo przeszkadzały i sformatowałem do rozmiaru tapety: 1024x768 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum