Hmm, zakochanie po uszy nie wyklucza zdrowego spojrzenia na ogół zagadnienia. Wiem coś o tym z autopsji Proszę więc skupić się na meritum, bez osobistych wycieczek
Proponuję osobnika Zawilca poddać naturalizacji
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Chcecie znac wszystkie wady płci brzydszej? Nie ma problemu, spójrzcie na mnie i po sprawie, uosabiam je wszystkie, ale to chyba nie jest dobra reklama...
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-04-11, 16:07
Sorry, że się tak wtrącam, ale nie mogę sobie odmówić jednego stwierdzenia co do tematu tutejszych dyskusji. Skwituje to kilkoma zwięzłymi słowami: "przyganiał kocioł garnkowi"
Sorry Paulov ale nie ma przygadał XavierSS
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Najgłupsze tekst jakie kobiety usłyszały od swoich facetów.
- Ja na ciebie tyle wydałem ,a ty mnie chcesz zostawić??? Nie odejdę - Policja ,albo karetka pogotowia Cię zabierze.
- Facet zaprosił mnie do kina i w połowie drogi pyta mnie: "A stać Cię na bilet..."?
- Nie umyłem zębów po kebabie z sosem czosnkowym, bo się strasznie śpieszyłem do ciebie...
- W skrócie: "Kocham Cię, ale mogę Ci ofiarować tylko siebie, bo mam żonę i dziecko"
- Mój mąż: "Nie mogę cię podwieźć do pracy, bo obiecałem koleżance z pracy, że ją podrzucę..
- Tuż przed wspólnie zaplanowanym sylwestrem "Jednak nie możemy go spędzić razem, bo przyjeżdża do mnie moja dziewczyna"
Zawsze nosze sukienki i wydekoltowane bluzki A usłyszałam ze ubieram się aseksualnie i niekobieco
- Mój kochany w trakcie intymnego zdarzenia: "Będziemy dzisiaj oglądać mecz? "
- Dzień kobiet. Idę sobie z moim, teraz już byłym, facetem ulicą. W pewnym momencie stwierdziłam, że mam ochotę się czegoś napić. Mój ex: "Wiesz, kupił bym ci coś do picia, ale kupiłem ci już dziś kwiatka na dzień kobiet".
- Mój facet gdy rozmawialiśmy o kobietach które uważa za puste. Zapytałam się czy uważa mnie za pusta powiedział: - Misiu to jest tak jakbym powiedział ze mój komputer jest pusty (ciągle narzeka ze już na nic nie ma w nim miejsca) - po czym dodał - pełno śmieci tam jest........
- O stosunku : Jak będziesz chciała znowu przeczyścić komin zadzwoń.
- "Naprawdę podobają mi się małe piersi" ( w sytuacji gdy patrzy na balony D )
-Mój ex-kretyn jak zobaczył zdjęcie mojej przyjaciółki powiedział "Daj mi jej numer bo jest zajebista" albo: "Misiu a jak zerwiemy to będziesz mówiła że było fajnie?"
- Na moje pytanie (poważne, do dyskusji), dlaczego ciągle wgapia się w Pamelę, mój facet odpowiedział:" Wiesz, to jest tak, jak się ma malucha a chciałoby się mieć mercedesa. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi co się ma"....
- Po tym jak nakryłam go na zdradzie, gdy minęło 3 miesiące od zerwania , napisał mi smsa z textem: "Misiaczku co z nami?" Kolejny sms od tego samego palanta: "Tamta panna była szmata, ona tylko leciała na samochód" (dodam ze on jeździł wówczas rozklekotanym maluchem!)
- Nic nie przygotował na moje urodziny. W ostatniej chwili kupił jakieś zdechlawe kwiatki. Potem ... uprawialiśmy sex. Po jakimś czasie, kiedy wypomiałam mu, że nic nie zrobił i nie przygotował na moje urodziny usłyszałam: Jak to? Przecież się pięknie kochaliśmy...
- A mój na widok przechodzącej obok nas na ulicy super laski (kosmicznie pięknej - sama muszę przyznać) powiedział : "Wiesz w sumie to się cieszę że nie mam ładnej dziewczyny"
- Kiedyś na widok stosu kanapek... O rany ale ty umiesz gotować, ale najlepszy tekst to usłyszałam jak się rozstaliśmy, mój boy powiedział : "Żałuj, że ze mną nie zostałaś, mam teraz własny samochód " (dziewczyny - to był 15 letni wartburg)
- Mój ex : "Spacer? Bez sensu, możemy pobiegać , przynajmniej zrzucisz parę kilo" (ważyłam 55 przy wzroście 168)
-A jakoś tak po 2 miesiącach chodzenia powiedziałam mu, że chciałabym jego zdjęcie, bo nie mam żadnego. Na to on powiedział ,że ma ze sobą jedno i wyjął z portfela zdjęcie ze swoją ex w namiętnym uścisku. Na pytanie (powiedziane dość nerwowo) dlaczego nosi takie zdjęcie w portfelu powiedział :"Lubię ją, to moja koleżanka, spędziłem z nią najcudowniejsze chwile mojego życia. Poza tym nie rozumiem czego się od razu denerwujesz??".
A tu dwie modlitwy zeby było smieszniej tyż autentyki
Modlitwy małżenskie
Najmilsi Przyjaciele, Bracia i Siostry. Modlitwy poniższe zostały Wybrane z domowego brewiarza codziennego, który wydało wydawnictwo Książki Wiary i Nadziei w roku 1993, strona 128. Niech i Wam służą dobrze.
Modlitwa dziewczyny
Panie,
Zanim położę się spać,
Modlę się o faceta, który nie jest kaleką,
Przystojnego, mądrego i silnego,
Którego ptaszek jes długi i twardy.
Takiego, który pomyśli zanim coś powie,
I dzwoni kiedy obieca.
Modlę się żeby dużo zarabiał,
A gdy będę wydawać jego forsę, nie będzie się wściekał.
Będzie przysuwał mi krzesło i przepuszczał w drzwiach,
Masował mi plecy i błagał o więcej.
Och Panie! Ześlij mi faceta, który mnie zrozumie,
I będzie wiedział co odpowiedzieć gdy spytam się czy nie jestem gruba
Takiego, który bedzie się ze mną kochał cały czas,
W kuchni i w lesie, w windzie i na łące!
Modlę się by kochał mnie do końca życia,
I nigdy nie dobierał się do mojej najlepszej przyjaciólki.
I gdy tak klęczę i modlę się,
Patrzę
na tego
idiotę,
którego mi zesłałeś. Amen.
Modlitwa faceta
Panie,
Ześlij mi laskę z dużym biustem.
Amen.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
B. Ważne też są inne cechy. Należy być:
1. sympatycznym
2. wysportowanym ale
3. inteligentnym ale
4. silnym
5. kulturalnym ale
6. twardym ale
7. łagodnym
8. czułym ale
9. zdecydowanym ale
10. romantycznym ale
11. męskim
12. dowcipnym i
13. wesołym ale
14. poważnym i
15. dystyngowanym
16. odważnym ale
17. misiem ale
18. energicznym
19. zapobiegawczym
20. kreatywnym
21. pomysłowym
22. zdolnym ale
23. skromnym i
24. wyrozumiałym
25. eleganckim ale
26. stanowczym
27. ciepłym ale
28. zimnym ale
29. namiętnym
30. tolerancyjnym ale
31. zasadniczym i
32. honorowym i
33. szlachetnym ale
34. praktycznym i
35. pragmatycznym
36. praworządnym ale
37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
38. zdesperowanym [z miłości] ale
39. opanowanym
40. szarmanckim ale
41. stałym i
42. wiernym
43. uważnym ale
44. rozmarzonym ale
45. ambitnym
46. godnym zaufania i
47. szacunku
48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49. wypłacalnym.
C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:
a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej
czasu niż danej kobiecie
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie
była i co robiła
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto
po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić,
dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała
tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.
D. Ważne jest aby nie zapominać jej:
1. urodzin
2. imienin
3. daty ślubu
4. daty pierwszego pocałunku
5. okresu
6. wizyty u stomatologa
7. rocznic
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.
A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko
trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje:
1. seksu i
2. jedzenia
33 rzeczy które przeciętny facet wie o kobiecie :
1.
2.
3.
4.
5.
...
(pustka, aż do punktu:
33. cycki
oooo taaaaak ..
choynka, Allisha,
w tym wypadku zgadzam sie w 100%...
to moze zeby bylo zabawniej to ja opowiem cos ze swojego zycia..
najgorszy facet jakiego mialam .. calkiem niedawno..
notorycznie mi wkrecal.. a kiedy nakrylo sie go na tym.. to wkrecal dalej zeby sie wybronic.. ;/ .. poza tym nawet na dysce chcial wyciagnac ode mnie kase "na piwo" .. omg.. bylam slepa jak nigdy w zyciu.. zostawilam go.. to starszyl mnie ze sie 'potnie" co oczywiscie zrobil..ale nie wywarlo to na mnie wiekszego wrazenia..
kolejny jego krok? nasłal na mnie swoja jakas zaufana kolezaneczke ktora przez dwa tygodnie nekala mnie i traszyla ze rozjebie mi zycie.. bosko..;/
no ludzi takiego typu chodzi malo po swiecie.. co wiecej.. przed naszymi wspolnymi znajomymi zrobil z siebie cierpietnika i oczywiscie wyszlo na to ze to wszystko moja wina..
wiecej nie dodam bo mi sie "zygac chce jak o tym wspominam" .. a napisalam to zeby uswiadomic facetom<ktorzy to na pewno czytaja> ze czasami nie zdaja sobie sprawy jak bardzo po chamsku postepuja ..
Siedzę ja sobie dziś w domu, a tu nagle telefon z hotelu, że w recepcji jest dla mnie przesyłka, ale najlepiej jakbym odebrała dziś, bo ona łatwo psująca jest Zaczęłam się zbierać, choć za diabła nie miałam pojęcia, o co biega. Własnie miałam wychodzić, a tu telefon od kolegi, z którym się bardzo rzadko widuję, bo mieszka ładnych 300km ode mnie, że własnie coś załatwiał i ma jeszcze 2 godz. do pociągu i zaprasza na kawę. Siedzimy, gadamy, potem spacer, ale on coś tak nerwowo łazi i ciągle tymi samymi uliczkami. Robimy kolejne kółeczko, a ten nagle wypala: "A ty nie miałaś czegoś tutaj odebrać?" Myslałam, że padnę ze smiechu, bo kompletnie zapomniałam, a on się tak namęczył, żeby była niespodzianka. I czekał na mnie bukiet róż, cholera, piękny, 20 białych i jedna czerwona w środku+ tajemnicza karteczka z uśmieszkiem, bo miałam się zastanawiać od kogo Ech, chyba wiosna zajrzała w męskie serca
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
kiedys zrobilam z przyjaciolka taka dluga ankiete dlaczego warto byc facectem i dlaczego maja sie lepiej.. wyszlo nam ponad 65 pozycji a to zapewne jeszcze nie wszystko...... ogolnie to zawsze mam z facetami problemy.... ale jakos sama tez w sumie dobrze zyje...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Ostatnio zmieniony przez Raven 2006-04-18, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum