Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
girl's corner
Autor Wiadomość
choynka 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-23, 21:33   

O i chyba umarł nam temat :( Szkoda, że niewiele pań ma ochotę "ponarzekać" na płeć brzydszą :)

To może trochę podyskutujemy na poważnie? Jest temat o tym kogo wybierze Kate, to może warto o tym pogadać. Kogo byście wybrały na jej miejscu :) Trochę kluchowatego Jacka, czy Sawyera u którego pewne jest to, że nic nie jest pewne :) ?

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-04-23, 22:31   

Hmm, z doświadczenia wiem, że postawiłabym na Sawyera. Cos jest pociągającego w tych mężczyznach, których trzeba oswajać. I choć doskonale się wie, że oswoić się nie da i czeka tylko płacz i rozpacz :wink: , to jakoś kluchowatość i idealność nigdy mnie nie pociągały. Ideały są w codziennym życiu trudne do zniesienia.

choynka 

Wysłany: 2006-04-23, 22:37   

Osobiście gdybym miała wybierać tylko na walory zewnętrze to niewątpliwie byłby to Sawyer, ale nic oprócz "przygody" na krótki czas nie wchodziłoby w grę. Na pewno nie liczyłabym na to, że uda mi się zrobić z Sawyera, przytulnego tygryska, bo po pierwsze takie zmiany nie wierzę, a po drugie straciłby swój cały urok ;) Co do Jacka to ja mysle, że on jeszcze może nas zaskoczyć i mysle, że taki mężczyzna może mieć wiele niespodzianek ... Wybrałabym Jacka, jakby wyglądał jak Sawyer :)

Allisha 

Wysłany: 2006-04-24, 08:35   

Eko :P Zdecydowanie.
Nie zrzuca słów na wiatr, pustosłowia nie uskutecznia :P Generalnie nie gada I chwała mu za to. poza tym miło na niego popatrzeć ;)

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-04-24, 10:06   

Allisha napisał/a:
Generalnie nie gada
A to zależy od sytuacji. Czasami to może być poważna wada :wink:
Jakoś nie wierzę, w cudowną przemianę Jacka. Może dlatego, że jest dla mnie mało atrakcyjny fizycznie. Jak ja to mówię-taki gość-ziemniak :roll:

choynka 

Wysłany: 2006-04-24, 11:01   

Nomos :) gość - ziemniak hehe dobre, musze sobie zapamiętać to określenie ;) Jack nie jest taki całkiem ostatni, jesli mówimy o jego wyglądzie, ale jak mówią o gustach sie nie dyskutuje :) Mnie bardziej w jego postaci drażni nadmierna uczuciowośc i płaczliwość, i w tej właśnie kwesti obniża to jego atrakcyjność :)

A co do Eko - to ma on coś co przyciąga uwagę, przynajmniej moją ;)

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-04-24, 12:05   

choynka napisał/a:
Jack nie jest taki całkiem ostatni, jesli mówimy o jego wyglądzie,
Tego nie powiedziałam. Po prostu, jak dla mnie nie ma tego magicznego "czegoś", które determinuje u mnie atrakcyjność. Ech, bo kobietom trudno dogodzić. Najlepiej, żeby był drań, ale z duszą :wink:

choynka napisał/a:
A co do Eko - to ma on coś co przyciąga uwagę
Chodzi Ci oczywiście, o siłę wiary :wink:

choynka 

Wysłany: 2006-04-24, 12:07   

No a cóż innego mogłam mieć na myśli, Nomos ? :wink:

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-04-24, 12:18   

Jeszcze mogłaś myśleć o głebokiej religijności :wink:
Ale nadal rozmawiają tutaj te same osoby. Jak by inne panie zachęcić? Może wysyłać kuszące zaproszenia na pw?

choynka 

Wysłany: 2006-04-24, 14:29   

Pw ? - no jest to jakiś pomysł, ale czy skuteczny ? - to nie wiem. Ja liczę na to, że znajdzie sie tutaj parę chętnych do dyskusji dziewczyn ;) A jak nie wypali to zmienimy nazwę z girl's corner na frywolne rozmowy o płci brzydszej pomiedzy Allishą, Nomos a choynką ;)

Allisha 

Wysłany: 2006-04-24, 17:57   

Heh a wiecie dlaczego Casanowa, po mimo mizernych warunków fizycznych odnosił tak niebywałe sukcesy? Otóz facet był tak pewny siebie, że nigdy nic nie mogło mu się nie udać:P i pomyśleć ze w dzieciństwie był niemowa :P Heh zmiarzam do tego, że Sawyer odnosi takie sukcesy na polu szybkich podrywów i przekrętów, właśnie dzieki pewnosci siebie. Poza tym nie lubie drania. heh no i co za korelacje Sawyer też miał kiepskie dziecinstwo ;)
Jack żaś jest tego typu facetem, przy którym zawijanie makaronu w gniazdka, to szczyt ekscytacji ;) W dodatku pacoholik :P

Nina 
DH

Wysłany: 2006-04-24, 19:15   

Pozwolicie że się włączę :D

Chciałam wyrazić swą opinię co do wyspowych mężczyzn i tego którego bym wybrała :P
Napewno nie:
- boona (wiem, że już nie żyje, ale przedtem był taki, jak dla mnie za słodki)
- charlie' ego (nie podoba mi się wogóle)
- bernarda (bo zajęty niestety :twisted: )
- sawyera (cały czas bałabym się, że albo sobie ze mnie zartuje, albo mnie oszukuje. poza tym widać, ze zalezy mu na jednym i tylko na jednym...)

Nad resztą mogłabym się pozastanawiać :)

Moim numero uno natomiast jest Jack, przystojny (dla mnie wcale nie ziemniak :D ), inteligentny doktorek. Nie wiem tylko czy starczyłoby mu czasu dla mnie, poprzez to ciągłe pomaganie innym... wiem że to dobre i tak dalej ale jestem trochę egoistką :D

scarlett

choynka 

Wysłany: 2006-04-24, 19:39   

Nina napisał/a:
Moim numero uno natomiast jest Jack, przystojny (dla mnie wcale nie ziemniak Very Happy), inteligentny doktorek. Nie wiem tylko czy starczyłoby mu czasu dla mnie, poprzez to ciągłe pomaganie innym... wiem że to dobre i tak dalej ale jestem trochę egoistką

Jego żonie też to chyba przeszkadzało skoro znalazła sobie zastępstwo ;) Zresztą kto by wytrzymał z osobą, która cały czas jest poza domem? Ale pomimo wszystko było mi trochę szkoda Jacka, oparł sie pięknej kobiecie, chciał ratować swój związek z żoną a wyszedł na tym jak Zabłocki na mydle.

Nina 
DH

Wysłany: 2006-04-24, 19:42   

Oo tak, on się oparł, chciał być wierny, a ona się okazało spotykała sie z innym...
Jesteśmy czasem takie niedobre (ale to wyjątki, bo tak naprawdę kobiety, są świetne, cudowne, mądre, piekne i niebywale skromne) :twisted: :twisted: :twisted:

scarlett

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-04-24, 19:47   

Cytat:
Ale pomimo wszystko było mi trochę szkoda Jacka, oparł sie pięknej kobiecie, chciał ratować swój związek z żoną a wyszedł na tym jak Zabłocki na mydle.
No cóz, po prostu obudził się za późno. Mężczyźni często tak mają, niestety. I potem im się wydaje, że oni zrobili wszystko, co się dało :wink:

Odpowiedz do tematu