Wysłany: 2008-04-24, 23:38 LG Shine czy Nokia 6300 ?
Widzicie zamierzam zmienić telefon i tutaj jest problem. Z telefonów, z których wybierałem została dwójka, i w ogóle nie wiem który wybrać.
Shine- ładny wygląd, fajna rolka, slider, duży wyświetlacz (szkoda że nie 16 mln kolorów).
6300- fajny wygląd (dosyć), opcje jak wyżej, tyle, że wyświetlacz nie 'dwieściepiędziesiątkaszóstka', a 16mln kolorów.
I co tutaj wybrać Ma ktoś z was, któryś z tych modeli
_________________ ...We was young, and we was dumb, but we had heart,
and in the dark when we survived through the bad parts,
LG Shine może niektórych kusi wyglądem, jednak powiem szczerze, że koleżanka ma ten telefon 3 razy był w naprawie (i nie, nie upadał ani nic podobnego), wciąż ma z nimi problemy głównie techniczne, więc te eldżi są niepewne.
Bo jeśli chodzi o funkcje, to te telefony mają wszystko co potrzeba, tyle co tam wspomniałeś o tych kolorach.
Co do Nokii, ja jestem wierny Nokiom z racji, ze nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów, ładnie się prezentują, wytrzymałe, banalna obsługa i jest faktycznie dobry. Podobno ten 6300 również.
Mój znajomy ma już jakiś czas Shine'a i ani razu nie była koma w naprawie, no może miał szczęście.
Opcje Prawie te same. No i nie wiem, który: czy lepszy wyświetlacz i renomowana marka, czy lepszy aparat i trochę niekonwencjonalny wygląd jak na chwilę obecną.
Fna, mówisz, że wybrałbyś n6300, hmmm, na dobrą sprawę to nie ważne, który wybiorę, powinienem być zadowolony, Nokii bardziej ufam niż LG i chyba raczej Nokia, chociaż... jeszcze się zastanowię, może jakiś inny model
[ Dodano: 2008-05-12, 18:17 ]
No i kupiłem sobie dzisiaj telefonik. Nie wziąłem ani Shine ani 6300, wybrałem... SE W580i
I jestem bardzo zadowolony. Telefonik wypas
_________________ ...We was young, and we was dumb, but we had heart,
and in the dark when we survived through the bad parts,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum