No więc a więc.
Po dzisiejszej rozmowie na szołtboksie wpadłam na iner- mega-galaktyczny- smerfasttyczno genialny pomysł.
No więc, nic innego jak POZNAJMY SIĘ!... z innej strony xD
Ekhem, ekhem. <fanfary pliiis>
Co głupiego zrobiłeś DZISIAJ?
Siadłeś na śrdoku szkoły i śpiewałeś o braciach koala? Szedłeś przez miasto z tabliczką "W środy i w ponidziałki mam czyste zęby"? Biegałeś na około bloku i śpiewałeś "Nie jestem wariatem, tylko samolotem"? Czy może obsmarowałeś się pasztetem i wmawiałeś nauczycielką, że jesteś z Marsa?
Jeśli tak... Ten temat jest specialnie dla CIEBIE!!
Podziel się z nami tym..!!!
<nie zapominaj jednak, że ja i Other jesteśmy tu naj dziksiejsi xDD>
<Albo jakby to powiedział Homer Simpson... Wszyscy na tym forum są kretynami.. Ale największym jesteś TY!>
Mwahah, zieloni, żółci i <nie, nie czerwoni> niebiescy, jak wam się nie podoba, usuńcieeee...
_________________ "Rampampam, zabawa nie jest zła
Rampampam, zabawa wiecznie trwa!"
No to dzisiaj jak byłam sobie z naszą ukochaną Agusią która założyła ten temat na polu to ona przy takich rurach na skrzyżowani gdzie mógł tamtędy ktoś w każdej chwili iść zaczęła sikać xD i fajnie było nooo xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum