Na maila Ci wysyłają wiadomość czy zdałeś czy nie ? O_o dziwne, pierwsze słysze o czymś takim.
Tzn. że mało wiesz, oj bardzo mało. Studiuje na PWR i tam np. programy jako zad. dom. przesyła się przez net, wykłady masz na stronach wykładowców, tak jak wyniki kolokwium, a mejle możesz śmiało pisać do praktycznie każdego wykładowcy/ćwiczeniowca.
"Wakacje, znów będą wakacje, na pewno mam rację, wakacje będą znów..."
Wakacje tuż tuż, ale póki szkoła trwa wróćmy do TEGO strzasznego tematu - naszych średnich.
Ja jestem teraz w takiej klasie, że 21 osob ma pasek (na 27) a średnia klasy to 4.93, więc nie zdziwicie sie, że moja średnia (drugi w klasie) to:
5.4
I powiem, że wcale nie taki diabeł straszny, jak go malują (chodzi mi tu o gimnazjum, w którym teorietycznie średnia powinna drasztycznie spaść). Jest OK. Yet.
Poza średnią moim jedynym osiągnięciem jest "bardzo dobry" wynik w konkursie matematycznym "Kangur" - w piątek jadę po nagrodę... ciekawe co to będzie
Ja się mogę pochwalić średnią 4,00/4,13 (zależy od chemii i geografii, z których jeszcze nie mamy wystawionych ocen). Na semestr miałem 3,93, więc się poprawiłem (z fizyki 4, z biologii 5, z PP 5, z w-f 5, a angielski spadł na 4).
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
4,23 (może tam z tą końcówką coś nie tak, ale w okolicach tego. ) Widzę, że się jakoś nie wychylam tutaj na forum.
_________________ How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga
Theres a heaven for a g
Be a lie
If I told ya that I never thought of death
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum