No to ja tez sie przywitam ......jestem tu od niedawna ale juz mi się tu podoba i to bardzo Nazywam się Gosia mam 16 lat. Interesuje się archeologią, aktorstwem tańcem muzyka (Nirvana Green Day) i sportem przede wszyskim jazdą konną ....moje ukochane filmy gdzies tam juz wymieniałam więc nie bede sie produkowac jeszcze raz.....no to by było na tyle ......
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Imie : madzia
Nazwisko: a pytam sie po co wam ?:>
Miasto: Białystok
Zawod: ciezko harujacy uczen liceum
Rysopis: szczupla, 166, brunetka, brazowe oczka
Znaki szczegolne: inteligencja wypisana na twarzy Zainteresowania: no wlasciwie to chyba ksiazki <typowa humanistka>..ale tylko dobre
Ulubiony pisarz: Paulo Coelho
Idol: Leonardo da Vinci
W wolnych chwilach: spie Domowe zwierzeta : pies - Fred i dwaj synowie mojego brata ( Damian i Szymon ..ugh.. )
to tyle o mnie ..choc to co napisalam to i tak kropla w morzu .. bo i tak przez to mnie nie poznacie..
Nazwisko: brak
Zawód: rencista emeryt
rysopis: 150 cm, niesbieskie oczy, szczupla sylweta, na glowie dredy
domowe zwierzęta: pies labrador
w chwilach wolnych: nie mam czegos takiego jak chwile wolne
//przepraszam bardzo ale kto panu pozwolil tak pisac ?? ksero !!!!
Imie : Paweł
Nazwisko: Miasto: Warszawa
Zawod: Bezrobotny. Pod koniec lutego zaczynam studium na specjalizacji Multimedia i Grafika komputerowa
Rysopis: 178 cm, szczupła budowa ciała, czarne włosy w wielu miejscach przeplecione siwizną oczy piwno-brązowe (?)
Znaki szczegolne: brak
Zainteresowania: Lost, filmy (w tym w dużej mierze kino azjatyckie), lubię czytać książki
Ulubiony pisarz: Terry Goodkind
Idol: Nikt nie przychodzi mi na myśl...
W wolnych chwilach: czytam, oglądam filmy, śpię...
Domowe zwierzeta: 2 koty i suczka
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-04, 15:04
Ksero (lekko zmodyfikowane) od Pani Deathy, może się na mnie nie obrazi...
Imie : Paweł
Miasto: Nowy Sącz
Zawod: licealista - z przymusu...
Rysopis: 175 cm wzrostu, 65 kg wagi, ciemny blondyn, oczy zielono - niebieskie (jakieś tekie pomiszane...)
Znaki szczegolne: -
Zainteresowania: Piłka nożna, to jest to, co kocham najbardziej
Ulubiony pi(ł)[s](k)arz : Xavier Hernandez
Idol: nie mam idoli
W wolnych chwilach: odpoczywam
Domowe zwierzeta : brak... ale nawiązuąc do Mrs.D mam dwie siostrzenice ==> to jest poprostu czad
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Imię: Kasia
Miasto: miasteczko koło Będzina
Rysopis: ok. 172 cm wzrostu, włosy ciemny blond, 50 kg wagi, oczy koloru normalnego
Zainteresowania: gra na perkusji, jazda na snowboardzie, rysowanie komiksów, pisanie opowiadań
W wolnych chwilach: obijam się lub oglądam "Lost"
Domowe zwierzęta: kot imieniem Zuzia (szatan)
Praktyczne umiejętności: zaśnięcie przy jakimkolwiek hałasie
_________________ Prawo Maleka: Najprostsze myśli formułowane są w najbardziej skomplikowany sposób.
...dobra już tyle kopii ;D
Imie : madzia
Nazwisko: ***** ;d
Miasto: LbN(Lublin)
Zawod: Gimnazjum.(To mówi za siebie.. )
Rysopis: 162 cm, szczupła,blondynka,niebieskie oczy...
Znaki szczegolne: brak
Zainteresowania: Lost, taniec :**:*....i na wiecej nie mam czasu,czasem lłyzwy i basen:)
Ostatnio zmieniony przez AmyRose 2006-07-13, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Mariusz
Miasto: Szprotawa (i tak nikt nie wie gdzie o jest
Rysopis: 166 cm wzrosu, około 47kg, włosy ciemny blond
Znaki szczególne: --------
Zainteresowania: Lost, komputery
Imię: Basia
Miasto: Katowice (jak widać w panelu)
Zawód: Uczennica ostatniej klasy szkoły gimnazjalnej w K-ce
Rysopis: 1,67m, szczupła brunetka (farbowana),włosy do łokci, szaro zielone oczy
Znaki szczególne: mrok (lol ahaha ale tak mówią)
Przezwisko: Raven (Kruk) od wyglądu
Ulubione zajęcie: słuchanie dobrej muzy, Perkusja, ogladanie (tylko) gitar, ogolnie wszystko co z muzyka i geografią Zainteresowanie: wlaśnie muzyka, gegra i naturalnie Lost hieh
Idol: (a w sumie idolka) Adrienne Armstrong
Zwierzęta domowe: brak
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Imię: Dominika
Miasto: Nisko
Zawód: Uczennica (dobra ) drugiej klasy gimnazjum
Rysopis: 165cm, szczupla, wlosy ciemny blond (dlugie bez grzywki <lol2>), oczy niebieskie,
Znaki szczególne: zaliczaja sie do kompleksow - a o tych mowic nie bede poki o nich nikt nie wie, bo sie wyolbrzymia
Przezwisko: Fiona (od nazwiska)
Ulubione zajęcie: odpoczynek
Zainteresowanie: rysowanie, malowanie itp, prace reczne wszelkiego rodzaju (od bransoletek wlasnej produkcji po szydelkowe misie ), net (swego czasu HTML), nie jestem typowa sportsmenka, ale lubie plywac, jezdzic na lyzwach (tak jak
kate13 napisał/a:
kocham jezdzic na łyzwach
i rowerze, z gier zespolowych:kosz, taniec, LOST //to tak ogolnie tylko//
Typ: umysl scisly, ale z przedmiotami humanistycznymi nie jest zle
Zwierzęta domowe: brak (alergiczka)
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Mam na imię Robert, mam 14.5 lat, lubie rysowanie, raczej jestem artystą, tworze muze itp. Lubie muzykę, Lost'a, komix, deske.....Pochodze z Anglii (ojciec z anglii i mama z polski). Mam 2 psy Husky: Rapper'a i Rox'e. To w zasadzie tyle obecnie zajmuje się szukaniem sponsora, i tworzeniu albumu.
Ja mam na imię Anita mam 11 lat, KOCHAM LOST I CZYTANIE!! Lubię rocka, pop itd. raczej wszystkie rodzaje muzyki .. Piszę z koleżanka książke (horror) i pisze opowiadania.. Moje miasto to Konin (taka wies na nie których mapach nawet jej nie ma XP). Co tam jeszcze... Mam manie na kolor ZIELONY I NA LOST..
_________________ <PeacE>
Ostatnio zmieniony przez Greena 2008-11-05, 17:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum