....... Imienia nie podam, wiek 16, Kocham muzyke i kobiety, lubie siedziec przed TV albo Komputerem. Kręci mnie sport lekkoatletyka. W przyszłości zamierzam zmyc się z tego kraju i zmienic nawisko, Zgadnijcie na jakie??
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Ej ...plz juz nawet nie bede edytował waszych postów... bo mam dośc, ale troche przystopujcie z pisaniem postów typu " ehhhh..." , " jak fajnie " bo to tylko spamuje forum a nic nie wnosi do dyskusji.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2005-12-30, 11:08
V3rit4S napisał/a:
przystopujcie z pisaniem postów typu " ehhhh..." , " jak fajnie "
PRZEPRASZAMY.
Poprawimy się.
PS. Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że usilnie tęsknię za krótkimi wypowiedziami, które można by było pisać na czacie.
Wiem że to nie jest usprawiedliwienie, bardziej prośba o założenie czatu..
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2005-12-30, 14:22
Nazywam sie Olka :) Kocham Sport;) szczegolnie piłke ręczną trenuje juz 2lata oporcz sportu hehe lubie oczywiscie wszystko zwiazane z Lostem...a poza tym czasami lubie poczytac ksiazki:P ale to tylko czasami z checia chciałabym sie nauczyc jeździc na nartach
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Mam na imie Olka. Mam 17 lat lol już za rok maturka . Mieszkam w Leżajsku hiehiehie mieście piwka (którego niestety nie lubie). Lubie sporty, szczególnie pływanie i snowboard. Wbrew co poniektórym lubie matme . Nie mam jakiejś ogromnej pasji. Najchętniej spedzam wolny czas na dyskotekach w klubach albo na basenie ) czasem jak mnie cos najdzie o w domku przy jakiejs fajnej romantycznej ksiazce badz filmie. Podejrzewa ze jestem tu jedna ze starszych osob na forum hehe ale może kiedys się to zmeini. Lubie oglądać LOST oczywiście!! Nie lubie horrorów bo sie potem boje, chodze na kurs tańca ) bo mam iść na studniówke 4 lutego:>. Może narazie wystarczy jakby co to pytajcie
...Mam 13 lat...Mieszkam w Lbn..interesuje sie troszke sportem:łyżwy...siatka.Kocham TAŃCZYĆ<PO 1...a po drugie troszke śpiewać;)>gatunek filmów:hmm....horrory,sensacyjne,thrillery i oczywiscie wspaniały LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez AmyRose 2007-05-27, 06:27, w całości zmieniany 1 raz
Hej jestem Marcin zwany jako Ros a.k.a. Roswell
Wiek hmm 20 lat
Zainteresowania szybkie kobiety i piękne samochody czy jakoś tak
pzdr dla całej ekipy na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum