a ja w ogóle bez żadnej walki tego rodzaju bo nie za bardzo widz8187236 przyjemnośc w waleniu sobie po ryju... (wiem że to nie koniecznie na tym polega:P)
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Już od jakiegoś czasu pisze na forum także wypadałoby się przedstawić. A więc jestem iza, mieszkam w rzeszowie - podkarpacie. Zainteresowania: wiadomo sporty (mniej lub bardziej ekstremalne , niechce mi się o tym rospisywać) , muzyka, pozatym gram na gitarze elektrycznej w zespole rockowym (niemamy pelnego skladu, brakuje nam wokalisty/wokalistki , jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na priv ).
Ach, no i bardzo lubie losta.
Heeej Wam ;D Jak o nas, To o nas, wypadałoby napisać coś o sobie...hm...więc:
Mam szesnascie lat i jestem z tego powodu dumna. Nie będę mieć nigdy 18 bo wtedy + i już tylko z górki Oczywiście kocham losta (baa- kto nie kocha?!?!) a także pare innych seriali (np. Przyjaciół uwielbiam ). Słucham różnych, rózniastyczych zespołów ( od Green Day poprzez Franz Ferdinand aż do Beatlesów) Hm... co jeszcze? Interesuję się psychologią i pedagogiką (nawet w szkole uczę się psychologi i pedagogiki, mam nawet praktyki w przedszkolu) Ale się rozpisałam Pływam , jeżdzę na : rowerze, rolkach, łyzwach,nartach itp ) O, i uczę się grać na gitarze ale mi nie wychodzi jak narazie....Jestem nowa tutaj Jak jakieś pytania to wiecie co robić... Pozdrawiam
_________________ Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mrs Brightside
no dobra też jestem trochę czasu na tym forum, a więc czas się przedstawić. Jestem Łukasz i mieszkam w Piechowicach(woj. Dolnośląśkie, koło Jeleniej Góry). Aktualny wiek: 16 lat. Oczy piwne, włosy podobne do takich jakie ma Sawyer(przynajmniej takie chciałbym mieć). Lubię czytać książki (gł. fantastykę, przygodowe), uwielbiam chodzić na długie wyprawy i bawić się w trapera. Słucham rocka. Lubię pływanie i jazdę na nartach.
_________________ I have looked into the eye of this island
And what I saw... was beautiful
Ja mam na imię IWONA:D Mam 15 latek, gram w siatke i pływam, jeżdże na snowboardzie i troche na desce:]. Lubię rocka i techno. Jestem oczywiście wieeelką fanką LOSTA:D Jak większość na tym forum:D Pozdro;)
Jak można własne imię pomylić? XSS
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Witam wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki. Na imię mam Paweł, mam 15 lat i mieszkam w Siedlcach (sto km na wschód od W-wy). Na co dzień interesuję się sportami (piłka nożna, hokej) oraz muzyką (metal - Iron Maiden, Manowar, Sorcerer oraz wiele, wiele więcej; punk rock - Gob, Farben Lehre, Offspring; grunge - Nirvana).
"Zagubionych" poznałem dopiero za pośrednictwem TVP1 i z marszu stałem się wielkim fanem tego serialu. Aktualnie czekam na dwa ostatnie odcinki, a potem ze zniecierpliwienia startuję z oglądaniem drugiego sezonu w wersji angielojęzycznej.
Mam nadzieję (a wręcz jestem pewien), że poznam tu wielu fajnych ludzi, z którymi miło się będzie dyskutowało
Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Wojtek, mam 17 lat i mieszkam w Ciechanowie( niedaleko Warszawy). Interesuję się piłką nożna, komputerami, wszelkiego rodzaju sprzętem elektronicznym i tym co sie dzieje w szkole poza nauką . Słucham przede wszystkim reege, ale tez sarego rapu za oceanu(2pac, Eazy-E czy Notorious B.I.G)
Uczestnicze stale w "życiu" okolo czterech for.
Zagubionych jak zapewne większości zaczełem oglądac za posrednictwem TVP1. Tak sie wkręcilem, że zaczelem szperac w internecie i szkać tego i owego o tym serialu. Okazalo się że już leci drugi sezon, więc postanowilem ściągnąć z neta te odcinki. Troche mi to zajęło przez moje słabe łąćze . Ale od jakiegoś czasu jestem na bierząco.
Nazywam się Marta i mam 15 lat. Jestem z Białegostoku. Interesuję się tańcem i teatrem. Jak chyba każdy tutaj uwielbiam Lost. W wolnych chwilach czytam, oglądam tv, siedzę przed kompem. Na to forum trafiłam przez przypadek i już zostałam;p Myślę, że to by było na tyle. Pzdr;]]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum