Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
O nas
Autor Wiadomość
Raven 
Shit.....=)

Wysłany: 2006-01-09, 18:49   

a ja w ogóle bez żadnej walki tego rodzaju bo nie za bardzo widz8187236 przyjemnośc w waleniu sobie po ryju... (wiem że to nie koniecznie na tym polega:P)

Kate 

Wysłany: 2006-01-09, 18:54   

co do boksu to jako sportu to też nie widze w tym sensu ale karate i takie tam jako sport super :)

B@m 
^^ B@m ^^

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-09, 22:16   

Mnie zafascynował Praid teraz :] fajny sprot :] wszystkie sztuki walki :P karate boks itp resling tzw. Wolna amerykanka ;) .

Kate 

Wysłany: 2006-01-09, 22:49   

w dziale rozrywka założyłam temat dtyczący sportów walki wypowaidajcie sie tam na ten temat

iza 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-12, 23:34   

Już od jakiegoś czasu pisze na forum także wypadałoby się przedstawić. A więc jestem iza, mieszkam w rzeszowie - podkarpacie. Zainteresowania: wiadomo sporty (mniej lub bardziej ekstremalne :P , niechce mi się o tym rospisywać) , muzyka, pozatym gram na gitarze elektrycznej w zespole rockowym (niemamy pelnego skladu, brakuje nam wokalisty/wokalistki , jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na priv 8) ).
Ach, no i bardzo lubie losta.

Raven 
Shit.....=)

Wysłany: 2006-01-13, 12:08   

Witamy... kolejnych fanów LOST-a..:)

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2006-01-13, 21:53   

Izka ile masz latek?

Jenny 

Wysłany: 2006-01-13, 22:48   

Heeej Wam ;D Jak o nas, To o nas, wypadałoby napisać coś o sobie...hm...więc:
Mam szesnascie lat i jestem z tego powodu dumna. Nie będę mieć nigdy 18 bo wtedy + i już tylko z górki :P Oczywiście kocham losta (baa- kto nie kocha?!?!) a także pare innych seriali (np. Przyjaciół uwielbiam :D ). Słucham różnych, rózniastyczych zespołów ( od Green Day poprzez Franz Ferdinand aż do Beatlesów) Hm... co jeszcze? :D Interesuję się psychologią i pedagogiką (nawet w szkole uczę się psychologi i pedagogiki, mam nawet praktyki w przedszkolu) Ale się rozpisałam :D Pływam , jeżdzę na : rowerze, rolkach, łyzwach,nartach itp :D ) O, i uczę się grać na gitarze ale mi nie wychodzi jak narazie....Jestem nowa tutaj :D Jak jakieś pytania to wiecie co robić... Pozdrawiam :P
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mrs Brightside

she's the latest and the greatest of them all

Mathea 
Vampire Queen

Wysłany: 2006-01-14, 15:13   

Na imię mi Marzena.Interesuję się komputerami, zwierzętami, muzyką. Nie lubię pisać o sobie... lepiej spytać mnie o coś, to odpowiem ;d
Ostatnio zmieniony przez Mathea 2008-02-12, 15:24, w całości zmieniany 1 raz  

iza 

Wysłany: 2006-01-14, 17:28   

kate13 napisał/a:
Izka ile masz latek?

15, prawie.
Jenny: franz ferdinand dobra kapela, ale ja z tej 'nowej fali rocka' to wole np. white stripes :)

locke 

Wysłany: 2006-01-17, 15:31   

no dobra też jestem trochę czasu na tym forum, a więc czas się przedstawić. Jestem Łukasz i mieszkam w Piechowicach(woj. Dolnośląśkie, koło Jeleniej Góry). Aktualny wiek: 16 lat. Oczy piwne, włosy podobne do takich jakie ma Sawyer(przynajmniej takie chciałbym mieć). Lubię czytać książki (gł. fantastykę, przygodowe), uwielbiam chodzić na długie wyprawy i bawić się w trapera. Słucham rocka. Lubię pływanie i jazdę na nartach.

Rebekasa 
Differente...

Wysłany: 2006-01-17, 15:50   

Ja mam na imię IWONA:D Mam 15 latek, gram w siatke i pływam, jeżdże na snowboardzie i troche na desce:]. Lubię rocka i techno. Jestem oczywiście wieeelką fanką LOSTA:D Jak większość na tym forum:D Pozdro;)

Jak można własne imię pomylić? XSS
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch ;)

Casefikis 

Wysłany: 2006-01-21, 15:32   

Witam wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki. Na imię mam Paweł, mam 15 lat i mieszkam w Siedlcach (sto km na wschód od W-wy). Na co dzień interesuję się sportami (piłka nożna, hokej) oraz muzyką (metal - Iron Maiden, Manowar, Sorcerer oraz wiele, wiele więcej; punk rock - Gob, Farben Lehre, Offspring; grunge - Nirvana).

"Zagubionych" poznałem dopiero za pośrednictwem TVP1 i z marszu stałem się wielkim fanem tego serialu. Aktualnie czekam na dwa ostatnie odcinki, a potem ze zniecierpliwienia startuję z oglądaniem drugiego sezonu w wersji angielojęzycznej.

Mam nadzieję (a wręcz jestem pewien), że poznam tu wielu fajnych ludzi, z którymi miło się będzie dyskutowało ;)

Gem 

Wysłany: 2006-01-22, 21:47   

Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Wojtek, mam 17 lat i mieszkam w Ciechanowie( niedaleko Warszawy). Interesuję się piłką nożna, komputerami, wszelkiego rodzaju sprzętem elektronicznym i tym co sie dzieje w szkole poza nauką 8) . Słucham przede wszystkim reege, ale tez sarego rapu za oceanu(2pac, Eazy-E czy Notorious B.I.G)
Uczestnicze stale w "życiu" okolo czterech for.
Zagubionych jak zapewne większości zaczełem oglądac za posrednictwem TVP1. Tak sie wkręcilem, że zaczelem szperac w internecie i szkać tego i owego o tym serialu. Okazalo się że już leci drugi sezon, więc postanowilem ściągnąć z neta te odcinki. Troche mi to zajęło przez moje słabe łąćze :mrgreen: . Ale od jakiegoś czasu jestem na bierząco.

Mam nadzieję że na dłużej tu zagoszcze. :mrgreen:

marssee 
..::LOST rlz::..

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-03, 11:20   

heej:D

Nazywam się Marta i mam 15 lat. Jestem z Białegostoku. Interesuję się tańcem i teatrem. Jak chyba każdy tutaj uwielbiam Lost. W wolnych chwilach czytam, oglądam tv, siedzę przed kompem. Na to forum trafiłam przez przypadek i już zostałam;p Myślę, że to by było na tyle. Pzdr;]]

Odpowiedz do tematu