Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2005-12-29, 15:38
Zainteresowania: Jak wyżej. Lubię czytać. Bardzo.
Imię nietypowe: Rozalia. Nie byłoby złe gdyby nie idioci którzy mają co do niego jakieś wąty..
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Nie wiem dlaczego. Taka twórczość własna. Po prostu.
A ja to stara jestem jak tak na wasze zyciorysy patrzę. Mam 16 latek. Hehe.
A zainteresowania to: pisanie, czytanie, fotografowanie, pływanie i narty oczywiście.
_________________ 'Twoja druga strona nie jest ani lewa, ani prawa`
Mam na imię Kuba mam 16 lat: ] czyli jestem chyba jednym ze starszych uzytkownikow na forum
Lubie czytac ksiazki, kocham sport, glownie pilke nozna i skoki narciarskie [w pilke gram amatorsko a co do skoków to "redaktoruje" na stronce www.Malyszomaniac.com]. czasami pisze rozne rzeczy smieszne, innym razem mnie, ale zawsze.
lubie ogldac filmy - rozne rozniaste. od komedii przez dramaty po horrory, aby byl dobry. seriale tez czasem goszcza na moim monitorze - Lost, Smallville, Joey, Friends, M.A.S.H....
no to tyle o mnie
pozdrawiam
A ja jestem 20 latką o niepokojącym imieniu Agnieszka. trenowałam akrobatykę a teraz dla przyjemności tenis kocham sport, kocham tenis, uwielbiam Marata Safina i Johna McEnroe. Studiowałam filozofię ale rzuciłam i idę na grafikę.
Jestem kinomaniaczką.Moim ulubionym aktorem jest Robert de Niro,a po obejrzeniu filmu Wild West i miniserialu Buddha of Suburbia, gdzie David Bowie skomponował przepiękny utwór- rownież Naveen Andrews. Wierzcie mi, jeśli nie oglądaliście innych filmów Naveena, to nie wiecie, JAK ON POTRAFI GRAĆ!!!.Angielski pacjent się nie liczy, bo tam nie okazał tego co potrafi.
oprócz tego jestem bardzo mocno uczuciowo związana z Indiami, 'należę' do Universytetu duchowego Brahma Kumaris.W skrócie: sympatyzuję z Braminami
Hmm, chyba chcę pobić długość postu, więc ddopiszę jeszcze, że pochodzę z Rosji, z Kaukazu, mimo, że urodziłam się w Polsce, a w moich żyłach płynie krew tatarska, hinduska i kamczacka
Uff. Dziwna mieszanka nie? Myślicie, że nadawałabym się na wyspę?
[ Dodano: 2005-12-30, 01:06 ]
ale się rozpisałam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum