Aaaaa...no przeczytałam..hehehe powiedzmy ze juz coś kapuje wygląda mi to tak jak te wszystkie głupei gry w stylu Tibii, MU itp..Oooj jak ja nie lubie gier
_________________ "All we need is just a little patience".
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-09, 21:51
Popieram Kalemusza, gry strasznie zżerają czas.Co prawda nie grałem w Ogame, ale grałem w inną grę internetową(Tibię) i nie mam już ochoty na żadną grę.
Gralem na uni13 i uwazam to za strate czasu. Uzaleznijcie sie od ksiazek, to fajniejsze.
KALEMEUSZ, masz brachu rację jeśli chodzi o książki. Uwielbiam książki...
El Jacko napisał/a:
Popieram Kalemusza, gry strasznie zżerają czas.Co prawda nie grałem w Ogame, ale grałem w inną grę internetową(Tibię) i nie mam już ochoty na żadną grę.
Nie gram w żadne gry na necie, więc się nie wypowiadam.
Czasem nie rozumiem, jak można tracić czas na jakieś tam gry, które nigdy się nie kończą, ale przecież każdy ma swoje zdanie i poglądy.
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Ja przeczytałem strasznie nudną ksiąkę (Stara baśn) i już więcej żadnej innej książki nie przeczytam.
Dlaczego??!
Co prawda ta książka nie jest jakoś porywająca, ale nie ocenia się całej literatury, po jednym dziele! Może spróbuj poczytać coś innego, a nie książki tego typu.
Ja chętnie czytam Stephena Kinga, ale jeśli nie interesują Cię thrillerowe, to poczytaj "Przygody Mikołajka" polecam
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-10, 20:33
(ale Ben nie przeczytalby tego nawet na kiblu, hehe:D) Meelkee winien zaczac od takich ksiazek, jakie lubi filmy, a nie od tego, co akurat Ty znasz i przeczytales.
(ale Ben nie przeczytalby tego nawet na kiblu, hehe:D) Meelkee winien zaczac od takich ksiazek, jakie lubi filmy, a nie od tego, co akurat Ty znasz i przeczytales.
OK.
Ja tylko podałem przykład i powiedziałem, żeby nie zniechęcał się po jednej książce!! Podałem tylko przykład,który mógłby się spodobać, ale nie zmuszałem do zaczęcia czytania tego co ja..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum