gracie w ogame ?? macie ochote ?/ fajna strategia ktora wymaga TYLKO przegladarki internetowej. zapraszam na uni 39 do sojuszu N_Z piszcie w podaniach ze poelca gracz zagubiony
Huh - gram na 2, 26 i 31 (wszędzie od samych początków Uni), ale obecnie aktywnie już tylko na dwójce - jestem tak jakoś w TOP 200. W sumie fajna gra; uzależnia.
_________________ Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
Ale ta gra to badziewie nie wiem czym sie podniecacie..... Jak można tracic na to czas? Lepiej iśc na dwór pogadac z kumplami/kolezankami lub juz na jakąś impre a potem w TV:
,,jakis maniak pobił matke krzesłem bo mu wyłączyła komputer"
ehhh.. co za kraj..
// Edit by Muminek
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Oj przyjaciele.... - nie grajcie w to... To bardzo silnie uzależnia... Dochodziło do tego, ze czasami 2 razy w nocy specjalnie sie budziłem żeby wysłac na kogos flote, albo cos.... . Grałem przez pół roku razem z kumplami, którzy podobnie jak ja dostawali świra na tym punkcie... Ale na szczęscie już od kilku ładnych miesięcy nie gramy I bardzo dobrze!
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum