Ja bym dał zdjęcie, ale po co to komu? To przeszkadza w kontaktach. Jak ktos jest "brzydki" nikt nie chce z nim gadac, a jak ktos jest "ładny" to az sie garna -_-
a ja się niezgadzam.... co to za róznica jak kto wygląda... byle był spoko
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
przesadzasz.... ja mysle że nie tak mało... to nie jest chyba forum terrorystyczne no nie?? ja jak się namyśle to wkleje może jeszcze foty z tego Sylwestra ale nie wyszłam leko nawalona zbyt inteligentnie i ładnie hieh
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Ja bym dał zdjęcie, ale po co to komu? To przeszkadza w kontaktach. Jak ktos jest "brzydki" nikt nie chce z nim gadac, a jak ktos jest "ładny" to az sie garna -_-
Zdjęcia napewno nie przeszkadzają w kontaktach, raczej niska samoocena ...tutaj nikt nikogo nie zmusza do umieszczania fotek...nic na siłe
Raven napisał/a:
fajna fotka... ja wyszłam troche mnie nice
Dzięki Raven. Twoje również są fajne, przede wszystkim miło że je opisałaś
Kate: połączenie krawatu z gorsetem super no i oczekuje bardziej portretowej fotki
Pozdrawiam
_________________ Let's figure out a game plan. Sayid, you're the soldier. Locke, your the hunter...
Let's kick Ethan's ass.
_________________ Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mrs Brightside
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum