Same przyleciały, a ten z ramienia to zejść nie chciał Tylko że one przylatują jak ktoś ma coś do jedzenia, ja miałem ziarna kukurydzy, ale na krakersy też się łapały A jak już nic nie miałem, to robiłem je w bambuko i tylko rękę wystawiałem, a one głupie myślały, że mam coś dla nich xD
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Same przyleciały, a ten z ramienia to zejść nie chciał Tylko że one przylatują jak ktoś ma coś do jedzenia, ja miałem ziarna kukurydzy, ale na krakersy też się łapały A jak już nic nie miałem, to robiłem je w bambuko i tylko rękę wystawiałem, a one głupie myślały, że mam coś dla nich xD
Ale we Włoszech nie ma wolnego kątu gołębie, ludzie, gołębie, ludzie, gołębie, ludzie, gołębie, ludzie
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-08-10, 12:40
UuH, to było dwa lata temu, nawet mi nie mów... Proszę nie wypominać W ostateczności taką, jak Ty to ująłeś, różową laleczką z obrazka nie byłam, bo glany mi się już podobały
I pomyśleć, że ja kiedyś lubiłam różowy.... FUUUUUUUJ!!!!!
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum