Hejka jeśli macie jakieś psy wpisujcie jakie wklejajcie jeich foty i dyshutujcie o nich. Ja mam Amstaffa i Rottweilerke wabią się Ast i Honda. W najbliższym czasie postaram się wkleić ich foty.
Ostatnio zmieniony przez Amstaff 2006-08-14, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-14, 20:53
Ech, zazdroszczę Wam bardzo, że macie psiaki W zeszłym roku musieliśmy uśpić naszą sunię, która była u nas 12 lat Suczka ta była z tzw wielorasowców Zresztą była bardzo podobna do suni MG Ech, nic nie zastąpi tego wesołego merdania ogonem, gryznienia kapci i przymilania się
Słodkie psiaki.. Ja miałam kiedyś pieska. Wielkiego mieszańca - Kanzasa, ale musiałam go oddać gdzieś tak z 3 lata temu.. Miał wtedy 5 albo 6 lat.. Kochany kundelek.. Pamiętam jak strasznie płakałam jak mielismy go oddac.. Ale teraz juz tak nie tesknie, ale jak go sobie przypomnę.. Ah..
PoZdrO
Wysłany: 2006-08-16, 18:29
a ja mam moją kochaną psinkę Jakiś idiota wyrzucił ją w zimę z domu (spory mozik wtedy byl) na szczęście jakaś babka zaopiekowala sie nią przez 3 dni. Nie mogla jej wziaść do domu bo miala juz jednego psa. Pewnego dnia przyszlam ze szkoly a tu cos do mnie idzie takie chude, smutne i az sie prosi zeby nie wyganiać z domu I tak juz zostalo do dziś... Jak gdzies wyjeżdzamy to Beza (bo tak sie wabi) siedzi kolo torby zeby tylko jej nie zostawić samej... KOCHANE ZWIERZATKO:):):)
// Edit by Muminek
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Wysłany: 2006-11-22, 21:53
Ech w końcu i ja mogę pochwalić się swoją psinką Od niedzieli mamy czarnego 4,5 miesięcznego Labka, który pochłania cały mój obecny czas jak i siły witalne
A oto mój słodki ciężar
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-12-14, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum