Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-12-06, 18:30 "Święta to czas, kiedy ludzie się miłują..."xD
Kochani! xD
W związku z dzisiejszym, jakże pięknym dniem, chciałabym wam życzyć wszystkiego najlepszego! Zdróweczka! Szczęścia! Etc. xDD
Aby nasz znajomy, Brodaty Pan przyniósł wam wiele, wiele prezentów...
I w ogóle... BĄDŹCIE FAJNI! xD
I w ogole... prezentów (wersja do pokolorowania xD).......... Amen.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
a więc ja, życzę Wam wszystkim, abyśmy się nawzajem kochali (nie o to chodzi Pavle i PH3N-x'ie) abyśmy nadal prowadzili te cudowne i świąteczne rozmowy na SB, aby forum się obudziło 31.01 lub wcześniej, abyście mieli wenę, gdy będzie trzeba coś napisać.
Wesołych Świąt!
[ Dodano: 2007-12-24, 13:20 ]
Śniegu po nerki,
Wesołej pasterki,
Pysznego bigosu,
Gwiazdki z kosmosu,
Tyle radości
Ile karp ma ości,
Udanego wskoku
Do Nowego Roku
I prezentów moc,
w Wigilijną Noc!
Other
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-12-24, 14:40
To ja bez wstępnych wierszyków itp życze wam wszystkiego najlepszego Żeby spełniały sie wasze marzenia, ale nie wszystkie, żebyście mieli o czym marzyć. Żebyście byli piękni i bogaci ale nie zabardzo, boby wam sie pomieszało w głowach. Żeby wszyscy, których kochacie kochali was i żebyście zawsze byli userami zagubieonych.org
Wysłany: 2007-12-24, 23:03
HA!! KAPCIUSZKIII!! xDDD Takie... różowe, puchowe... xDDD FAJNE! xDD Oprócz tego kupę słodyczy... xD I 5 par takich fajnych skarpetek, co mają na każdy palec osobne wejście xDD I jeszcze plecak. I kalendarz z tą taką dziwną owieczką, co za zeszyt z nią trzeba dać 7.50 xD I żel do kąpieli w pudełku w kształcie czarownicy xD I Rexone for teen xD I takiego misia,. co go nazwałam Bartosz. xDD I mydelniczkę xD I w ogóle xDD
To ja najpierw życzę wszystkim wesołych świąt!!!
Roztańczonej choinki i karpia DJ-a
A co do prezentów, to ja za 2 tyg mam studniówkę...tzn bal gimnazjalny
Wiec już wcześniej dostałam prezencik (czytaj kase ), za który kupiłam sobie sukienke i buciki
Zatem można uznać,że to właśnie było moim prezentem
A poza tym tak jak agusia dostałam kapciuszki Tylko, ze moje są niebieskie i puchate
No i perfumy i sporo innych kosmetyków, ale nie będę już wyliczać
PS: Co robicie na sylwka???
_________________ KTOŚ POWIEDZIAŁBY - "WARIATKA"- MÓW SOBIE CO CHCESZ...
WIEDZ, ŻE GDYBYM BYŁA INNA NIE BYŁABYM SOBĄ...
ROBIĘ TO NA CO MAM OCHOTĘ...
I GDY CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ, PŁACZĘ...
GDY CHCE MI SIĘ KRZYCZEĆ, KRZYCZĘ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum