Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Uwaga, pokemon na dwunastej.
Autor Wiadomość
mr.OTHER 
ZNAWCA Lost!
Native

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-12-26, 22:09   Uwaga, pokemon na dwunastej.

Pewnie wszyscy zauważyli, że Internet został ogarnięty przez pokemony.

Charakteryzują się "pokemoniastym" pismem, tym, że lubią zadawać pytania "Ile masz lat", "Czy chcesz ze mną chodzić" pisząc to w sposób co najmniej dziwny czyli ich pismem ("Il3 Mash Lat3Q" itp.). Uważają się za mądrych i inteligentnych, a na pytanie kto to Krzysztof Kolumb odpowiedzą "To chyba ten, co napisał 'Pana Mateusza' ". Popełniają ogrom błędów ortograficznych. Używają ogrom znaków interpunkcyjnych (Cz3SC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), floodują, spamują.

I mam do Was pytanie.

Czy to Was nie przeraża?!

--

Poza tym, założyłem bloga, mającego na celu sparodiować typowy "ukochany blogasek" nastolatki będącej pokemonem. http://typowyblognastolatki.blog.onet.pl/

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-12-26, 22:57   

Szczerze ?
Mnie bardziej niż pokemony przeraża twoja fascynacja(?) nimi. Uważaj, żeby ci to ich pismo nie weszło w nawyk albo żebyś się nie stał takim pokemonem.
Ja się nie obracam w towarzystwie pokemonów, więc mnie to nie przeraża. Zresztą taka moda, nie obchodzi mnie to. Zastanawia mnie po co zakładałeś bloga ?

BTW, Pokemony to była fajna bajka :D " Czy już wszystkie masz ? Czy już wszystkie masz ? " :]

Opentana 
Kiedyś Było Inaczej

Wysłany: 2007-12-27, 12:53   

Hmm...Ogólnie jak czytam to pismo to często nie wiem o co chodzi. Ale jak ktoś chce tak pisać niech pisze, jego sprawa. Często mi sie zdarza, że dostaje wiadomości w tym stylu ale olewa to i ich nie czytam :mrgreen:

Ten Twój blog jakiś taki dziwny...
Kochana i wredna...

Fantasta 

Wysłany: 2007-12-27, 13:03   

PH3N-x napisał/a:
Zastanawia mnie po co zakładałeś bloga ?

Khem, khem, tylko przypomnę, że to jest Other. :roll:

Co do Pokemonów.
Pisanie FrEaKiEm, l33t'em, + flood - cóż, jest to dość wkurzające, gdy dostaje się taką wiadomość.
Można to tępić - ale to taka zaraza coraz więcej, coraż więcej, coraz więcej, coraz więcej i co raz bardziej wkurza co raz bardziej wkurza i co raz bardziej wkurza.
Dlatego większość to olewa.
Ja tylko współczuję tym, którzy tworzą to łajno, a w przyszłości będą uczyć swoje dzieci pisać.
Bo czy kodowanie wiadomości i robienie przy tym masy błędów, jest fajne ?

Ostatnio zmieniony przez Fantasta 2007-12-29, 17:25, w całości zmieniany 1 raz  

agusia 
Kula-smarkula.^^

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-12-27, 13:17   

Łiiii! Niedługo te dziadygi się zaczną pytać, ile ważysz, zanim spytają jak się nazywasz.

A tak jakby na to patrzeć.... To ja lubię pokemony! Pamiętam, że jak byłam mała (może z 5 lat miałam) to brat wytrzasną skądś grę pokemony... I rodzina przez tydzień świętowała, jak złapaliśmy wspólnymi siłami legendarnego pokemona, o. A jak miałam 6 lat, to zawsze przed przedszkolem oglądałam. I mnie Misty wkurzała.

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2007-12-29, 16:54   

PH3N-x napisał/a:
Czy już wszystkie masz ? Czy już wszystkie masz ?

agusia napisał/a:
I rodzina przez tydzień świętowała, jak złapaliśmy wspólnymi siłami legendarnego pokemona, o

:lol:

A co do tematu to mnie już to tak nie razi jak kiedyś. Już się przyzwyczaiłam i w sumie już nie ma takiego nawału tych pokemonów :] . Opamiętali się trochę ludzie. Najgorzej z błędami typu 'muj' 'ktury' 'wogule'. Przecież to takie oczywiste słowa, że nie rozumiem jak w nich można zrobić błąd :o . Napisane z błedem ort. słowa o wiele bardziej mnie ... denerwują niż PoKeMonY piszące trawą ;D.

Odpowiedz do tematu