Wysłany: 2007-12-26, 22:09 Uwaga, pokemon na dwunastej.
Pewnie wszyscy zauważyli, że Internet został ogarnięty przez pokemony.
Charakteryzują się "pokemoniastym" pismem, tym, że lubią zadawać pytania "Ile masz lat", "Czy chcesz ze mną chodzić" pisząc to w sposób co najmniej dziwny czyli ich pismem ("Il3 Mash Lat3Q" itp.). Uważają się za mądrych i inteligentnych, a na pytanie kto to Krzysztof Kolumb odpowiedzą "To chyba ten, co napisał 'Pana Mateusza' ". Popełniają ogrom błędów ortograficznych. Używają ogrom znaków interpunkcyjnych (Cz3SC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), floodują, spamują.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-12-26, 22:57
Szczerze ?
Mnie bardziej niż pokemony przeraża twoja fascynacja(?) nimi. Uważaj, żeby ci to ich pismo nie weszło w nawyk albo żebyś się nie stał takim pokemonem.
Ja się nie obracam w towarzystwie pokemonów, więc mnie to nie przeraża. Zresztą taka moda, nie obchodzi mnie to. Zastanawia mnie po co zakładałeś bloga ?
BTW, Pokemony to była fajna bajka " Czy już wszystkie masz ? Czy już wszystkie masz ? "
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-12-27, 12:53
Hmm...Ogólnie jak czytam to pismo to często nie wiem o co chodzi. Ale jak ktoś chce tak pisać niech pisze, jego sprawa. Często mi sie zdarza, że dostaje wiadomości w tym stylu ale olewa to i ich nie czytam
Ten Twój blog jakiś taki dziwny...
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Co do Pokemonów.
Pisanie FrEaKiEm, l33t'em, + flood - cóż, jest to dość wkurzające, gdy dostaje się taką wiadomość.
Można to tępić - ale to taka zaraza coraz więcej, coraż więcej, coraz więcej, coraz więcej i co raz bardziej wkurza co raz bardziej wkurza i co raz bardziej wkurza.
Dlatego większość to olewa.
Ja tylko współczuję tym, którzy tworzą to łajno, a w przyszłości będą uczyć swoje dzieci pisać.
Bo czy kodowanie wiadomości i robienie przy tym masy błędów, jest fajne ?
Ostatnio zmieniony przez Fantasta 2007-12-29, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 285 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-12-27, 13:17
Łiiii! Niedługo te dziadygi się zaczną pytać, ile ważysz, zanim spytają jak się nazywasz.
A tak jakby na to patrzeć.... To ja lubię pokemony! Pamiętam, że jak byłam mała (może z 5 lat miałam) to brat wytrzasną skądś grę pokemony... I rodzina przez tydzień świętowała, jak złapaliśmy wspólnymi siłami legendarnego pokemona, o. A jak miałam 6 lat, to zawsze przed przedszkolem oglądałam. I mnie Misty wkurzała.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
I rodzina przez tydzień świętowała, jak złapaliśmy wspólnymi siłami legendarnego pokemona, o
A co do tematu to mnie już to tak nie razi jak kiedyś. Już się przyzwyczaiłam i w sumie już nie ma takiego nawału tych pokemonów . Opamiętali się trochę ludzie. Najgorzej z błędami typu 'muj' 'ktury' 'wogule'. Przecież to takie oczywiste słowa, że nie rozumiem jak w nich można zrobić błąd . Napisane z błedem ort. słowa o wiele bardziej mnie ... denerwują niż PoKeMonY piszące trawą ;D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum