Hey! Jestem Gosia, mam 15 latek, jestem z Radomia, chodzę do 3 klasy gimnazjum. Lubię pływać, wspinać się po górach, chodzić po sklepach, rysować, spotykać się ze znajomymi, podróżować...Moje ulubione seriale, to LOST, Prison Break, a także The O.C. i Gotowe na wszystko... Uwielbiam "Piratów z Karaibów"...Lubię słuchać muzyki, szczególnie rocka, r'n'b, i tańczyć...
_________________ Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem,
może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie.
Ludzie spoglądają na mnie z boku..
wielu myśli, że.. wielu mówi..słyszę..
Nic się nie zmienia ludziom w głowach się przewraca.
Spoko, ja dobrze wiem kim jestem.
A ja jestem Przemek i liczę sobie 18,5lat moje zainteresowania wiążą się z zjawiskami paranormalnymi i wszystkimi dziedzinami z tym związanymi np. krypto zoologia bardzo często podróżuję po lasach i górach pieszo i na rowerze poza tym fascynuje się filmami i serialami w tym lost czytam dużo komiksów a w nocy lubię patrzeć w niebo
I to chyba na, tyle jeśli chodzi o zainteresowania
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-08-12, 14:52
Cześć. Widziałem pierwszy sezon na DVD i prawie cały trzeci na AXN, ale z niecierpliwością oczekuję czwartego, i muszę sobie kupić 2 na DVD. jak tylko znalazłem te forum, zarejestrowałem się!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum