Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-29, 21:43
Witam
Moja przygodla z "Zagubionymi" zaczeła się ledwie 4 dni temu. Przez ostatnie dwa dni 24h na dobe oglądałem ten serial;). Wcześniej jakoś nie mogłem się przekonać po reklamówkach widzianych w telewizji do tego serialu... ale kiedyś urywek zobaczylem na AXN a potem kolga zaczął oglądać i skopiowałem od niego obie serie i zaczeło się... ostatnie dwa dni to ciągłe oglądanie Zagubionych bo każdy odcinek pociągał za sobą chęć obejrzenia następnego i następnego itd. Naprawde jak nigdy żaden serial czy film wciągneło mnie na maksa )
Pozdrawiam wszystkich
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-01, 23:20
Namaste for all
Zagubionych zacząłem oglądać 2 tygodnie temu. Jestem w połowie drugiej serii i szybko zmierzam do końca. Pozdrawiam wszystkich i zabieram się za oglądanie następnego odcinka
Stopien uzależnienia: Widz
Wiek: 16 Dołączyła: 07 Lip 2006 Posty: 3 Skąd: Konin city of love
Wysłany: 2006-07-07, 21:09
ja jestem Jogurcik. tak prosze się do mnie zwracać . nie znosze swojego imienia. Lubie ... lubie... no lubie... dużo rzeczy! O tak. I "zagubionych"
Pierwszy raz obejrzałam ich niedawno, na wyciecze z Anitaką . Wtedy załapałyśmy jakies filmy o tej francuzce XD Klaudia i Nancy się z nas smiały, bo spałyśmy przy sobie XP
Fajnie było. I co jeszcze by tu napisać? Bigrafie? Nie za duzo by tego było.
jestem z Konina (kochane zadupie)
Lubie muzyke. Prze różną.
No to tyle. Dalej nie wiem co napisać
Witam !! Nazywam sie Sonia i jestem na tym forum od czterech dni. Ciesze się że tu moge teraz sie wypowiadać. Podoba mi sie tu bardzo.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum ,a w szczególności dla choynka !!
Trzymajcie sie ciepło!
Pierwszy raz obejrzałam ich niedawno, na wyciecze z Anitaką . Wtedy załapałyśmy jakies filmy o tej francuzce XD Klaudia i Nancy się z nas smiały, bo spałyśmy przy sobie XP
Taak.. ja wtedy też to oglądałam 1 raz, bo pierwszy sezon (nie powtórki) dopiero od połowy mnie zainteresował.. I dziewczyny ciagle gadały, ze to wcale nie jest FRANCUZKA (Danielle) tylko amerykanka i że one wiedzą lepiej chociaż nie oglądały filmu A tak w ogóle to ja mam na imie Anita, moje pełne pseudo to Anitka mam kompletnego świra na punkcie zielonego koloru i uzależnienia:od słodyczy, komputera i Lostów.. no i książek.. Mam 11 lat... & nie wiem co jeszcze... mieszkam w koninie tak jak JOGURCIK... A z wyspy najbardziej lubię Claire i Charligo , Sawyera, no i w ogóle wszystkich.. o czymś zapomniałam?? nieee... to koniec... Pozdrawiam!!
hej ... nazywam sie madzia .... jestem wielką fanką Zagubionych i pomyslalam ze musze zarejestrowac sie na jakims forum o nich ... slyszalam duzo ze uzytkownicy majo wiele ciekawych teori na temat Lost .. bedzo chcem je poznac a takze podzielic sie nimi z wami ... mam nadzieje ze bede sie tu swietnie bawic ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum