Hej ;P Ja jestem tu już jakiś czas ( tydzień ? ) no ale tez się przywitam
Mam na imię Karolina ( stąd ksywka - Xarolina ) , mam 14 latek, mieszkam w Bydgoszczy i jestem wielką fanką LOST'a ( jak chyba każdty na tym forum )
Pozdrawiam
no to ja też się przywitam jak na porządnego forumowicza przystało:P (nie to, żeby Ci który się nie przedstawili byli nieporządni;)
Tak więc mam na imię Milena mam 16 lat i mieszkam we Wrocławiu.
Zagubionych obejrzałam niedawno, więc dopiero teraz się rejestruje, ale tak się wkręciłam, że raczej będę często to forum odwiedzać:D baaa napewno:P
a tak poza tym to gorąco jest xD
pzdr
_________________ Hurley:
[to Sawyer, commenting on his glasses]
Dude! Looks like someone steamrolled Harry Potter!
Kurcze to ja na tym forum jakaś zacofana chyba jestem Napisałam już kilka postów a jeszcze się nie przedstawiłam (przepraszam). No, to Ironka Maidenka to mój nick (wiadomo) a na imię mi Natalia (nie Kundzia;-). Jestem z Sosnowca i Losta oglądam od niedawna, ale już mnie wciągnął. Z aktorów najbardziej do gustu przypadł mi nie Charlie, nie, mający rzesze fanek Sawyer, tylko można tak by powiedzieć, niepozorny Sayid. Pozdrawiam moderatorów i użytkowników.
_________________ Żyj, oglądaj ''Zagubionych'', słuchaj muzyki i pozwól żyć innym...
Myśl (prze)twórcza
Wysłany: 2006-07-26, 14:45
Witam wszystkich forumowiczów !!Jestem z Krakowalicze licze 16-naście wiosenek mam na imie Asia.Jestem wierną fanką "Zagubionych" i "Gotowych na wszystko", nie moge opuścić zadnego odcinka
Pozdrawiam wszystkich ,będe sie starać zaglądac tu najczęsciej jak tylko to bedzie możliwe(bardzo fajne forum )
_________________ "To bez znaczenia,kim byliśmy i co zrobiliśmy przed katastrofą.Trzy dni temu wszyscy zginęliśmy.Możemy zacząć wszystko od nowa."
Ostatnio zmieniony przez Silence 2006-07-26, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich fanów najlepszego filmu "Zagubieni":). Cieszę się , że od dziś jestem użytkownikiem tego świetnego forum . Pozdrawiam wszystkich fanów "Zagubionych":)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum