Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-08-22, 09:44 Zagubieni na forum
Więc tak. Znamy się trochę więc korzystając z postaci naszego ulubionego serialu dopasujmy charakter postaci z Lost do usera z naszego forum. ANKIETĘ MOŻNA DAWAĆ TYLKO RAZ! Jak ktos da drugi raz to zamorduję. MOŻNA EDYTOWAĆ. MOŻNA DAWAĆ NICK JEDNEGO USERA PRZY KILKU BOHATERACH, ale bez przesady. Myślę, że taka lista wystarczy. Dałem tylko wyraźne charakterem postaci. Zabawa będzie trwała tyle ile trzeba xD
Jack Shephard -
John Locke -
Kate Austen -
James 'Sawyer' Ford -
Sayid Jarrah -
Hugo 'Hurley' Reyes -
Claire Littleton -
Charlie Pace -
Mr. Eko -
Desmond Hume -
Jin-Soo Kwon -
Sun-Hwa Kwon -
Michael Dawson -
Walt Lloyd -
Danielle Rousseau -
Naomi Dorrit -
Boone Carlyle -
Shannon Rutherford -
Ana-Lucia Cortez -
Nikki Fernandez -
Paulo -
Rose Nadler -
Bernard Nadler -
Benjamin Linus -
Juliet Burke -
Richard Alpert -
Tom -
Bea Klugh -
Mikhail Bakunin -
Karl -
Alexandra Rousseau -
Danny Pickett -
Penelope Widmore -
Nie dam tu głosów bo będziecie stąd kopiować opcje do oceniania
_________________ "Może znajdziesz kogoś kto zrobi to za ciebie, John" - Richard do Johna 3x19 The Brig.
Richard is my fauvorite person in Lost!
The Barrack's is my faouvorite Dharma station's.
Wysłany: 2007-08-22, 17:35
Chyba nie zrozumialas. O to chodzi ze np. ktos zachowuje sie jak Sawyer, jest dowcipny itp. i piszesz np. mr. OtHer - James.
_________________ "Może znajdziesz kogoś kto zrobi to za ciebie, John" - Richard do Johna 3x19 The Brig.
Wysłany: 2007-08-22, 17:37
No to wypadałoby abyś podał przykład kolego... w grze of cousre, a nie taki jak ten powyżej.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wysłany: 2007-08-23, 20:58
agusia, ja jestem tu od zaledwie kilku dni, i nie znam was. Wy jestescie dlużej więc oceniajcie siebie. Gdy ja was lepiej poznam wtedy dam
Wysłany: 2007-08-28, 12:46
Nie.. Boone to mr.Other
Hugo 'Hurley' Reyes - Fantasta... (monologi na SB, i wszystko jasne... )
Zabiję. Ale najpierw wysterylizuję telefonem komórkowym, za pomocą wibracji, bluetooth i irdy. Tak, nie martwcie się, dam radę, w końcu jestem Fantasta. xD
Jak dla mnie, Ph3n-x to Locke ^^ Bez dwóch zdań.
No a pan Test to oczywiście Jacob Bo nikt i tak nie wie o co chodzi. Ciekawe czy Jacob lubi Tokio Hotel i ich troje i ma dysleksje, dysortografię, dysgrafię i całą to dyskotekę. ;]
a, no JIN Mr. Other - czasami pieprzy bez sensu, a Jina ciężko zrozumieć. ;]
Wysłany: 2007-08-28, 21:44
Proponuje byśmy swoje typy argumentowali.
Boone - mr.Other : Czasem próbuje coś zrobić, pomóc itp ale jednak nie zawsze mu wychodzi.
Charlie - Fantasta : Coś wydaje mi się, że jeden i drugi jest lekko zbzikowany. Poza tym mam wrażenie, że Charlie też lubił monologi.
Cooper - Pavel : Też go nikt nie lubi Mam wrażenie, że mają podobne poczucie humoru.
Julliet - MCTMK : Obie to silne kobiety. I nie chodzi mi tu o siłę fizyczną. MCTMK też potrafi komuś pojechać, jak to zrobiła Julliet z Saywerem i arabem.
Walt - Meravegliso ( czy jak to tam było ) : Tu głównie poprzez av takie skojarzenie
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2007-08-28, 23:47
Dawno mnie tu nie było więc proszę się nie wydzierać na SB, że co ja sobie myślę porównując kogoś do jakiejś postaci
Jacob- PH3N-x: Jeszcze nigdy go nie widziałam (w sensie zdjęcia); niby tylko mod ale trzyma całe forum w garści (Dobra z drugą częścią żartowałam)
Poza tym pasuje mi jeszcze Locke: po pierwsze o ile dobrze pamiętam to ulubiona postać PH...poza tym obydwaj są tajemniczy i potrafią sypnąć zabawnym tekstem.
Jin- mr.OTHER: niby coś się tam stara nam przekazać ale nigdy nie mogę go zrozumieć.
Kate- AmyRose: obie są ładne i wyglądają jak takie typowe dziewczyny z sąsiedztwa
Julliet- MarianCzyTyMnieKochasz czyli JA: Zarówno Julliet jak i MCTMK są bardzo piękne, mądre, przebiegłe, sprytne, mają niebieskie oczy, mają ładne głosy, jeśli jest taka potrzeba potrafią po kimś naprawdę ostro pojechać
Sawyer- Pavel: hmm....?
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2007-08-29, 00:05
Ben - MG : Czasem jak patrze na avki MG to mam wrażenie, że jest psychiczny. Jak jeszcze dodamy fakt, że mieszka w fajnej okolicy to wychodzi Ben, który czasem zachowuje się jak psychol
Claire - Agusia : Miła, dobra, sympatyczna ale się nie wychyla.
Richard - Lajlaj : Odkąd pamiętam jest na forum. Czyli jak Richard na wyspie... Kto wie może ona także się nie starzeje ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum