Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-02-17, 20:16
Zdziwić się mozna, że tyle ludzi nie ma pojęcia o tym portalu. Nawet po tym jak głośno było o naszej-klasie w mediach niektórzy nie wiedza co to takiego.
A swoją droga fajna rzecz. Byłam zaszokowana ilu tam znajomych mnie znalazło i ja ich znalazłam po tak długim okresie nie utrzymywania kontaktu.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Mnie tam czasami znajdują tacy "znajomi", których nie widziałem na oczy Jak odpowiadam "my się znamy?" to ktoś pisze np. "no tak, przecież chodziliśmy do tej samej szkoły i Cię widziałam kiedyś na korytarzu" Zwykle są to jakieś "trzynastki", co się ścigają na ilość znajomych...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
A czy są tam zawodówki?? Jeszcze nie miałem okazji żeby odwiedzić ten portal, ale chyba muszę zobaczyc co jest grane, może akurat spotkam jakąś fajną koleżankę... Trzeba to sprawdzić
A ja mam to gdzies. Zrobilem sobie raz na Programowaniu w szkole konto i pozniej tylko raz wszedlem na to. Po pierwsze primo, wolno chodzi i jak jest kilkadziesiat stron z zaproszeniami to nie idzie szybko ich przyjac, dlatego wymieklem. A po drugie primo, lepiej skoczyc na imprezke i znalezc prawdziwych znajomych, z ktorymi mozna pogadac, a nie takie cos.
_________________ How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga
Theres a heaven for a g
Be a lie
If I told ya that I never thought of death
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Widzisz Open, jak ja widze jak to mi sie laduje przez Firefoxa, to wylaczam od razu. Po prostu jestem nerwowym czlowiekiem. No troche przesadzam, moze niecierpliwym, to lepsze okreslenie
Theres a heaven for a g
Be a lie
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Najgłupsze są takie profile typu : Myszka Miki, Muminek i inne postaci z bajek filmów itp. Totalny idiotyzm.
Czytałem kiedyś, że takie konta zakładają pedofile, żeby mieć sporą bazę danych małych dzieciątek Sprytni ci pedofile w dzisiejszych czasach, oj sprytni...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-02-17, 21:19
MG napisał/a:
PH3N-x napisał/a:
Najgłupsze są takie profile typu : Myszka Miki, Muminek i inne postaci z bajek filmów itp. Totalny idiotyzm.
Czytałem kiedyś, że takie konta zakładają pedofile, żeby mieć sporą bazę danych małych dzieciątek Sprytni ci pedofile w dzisiejszych czasach, oj sprytni...
A Pavel mówił, że jeszcze nie odwiedził tego portalu, dziwne...
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie wiesz, ze zawsze sie tak mowi, a juz tam ma z 10 kont po 2000 znajomych wiec Nigdy nie wiadomo.
Theres a heaven for a g
Be a lie
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum