Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Zwierzęta..

Ulubione zwierzątko
Pies
56%
 56%  [ 51 ]
Kot
20%
 20%  [ 19 ]
Rybka
0%
 0%  [ 0 ]
Ptaszek
3%
 3%  [ 3 ]
Chomik
7%
 7%  [ 7 ]
Inne
8%
 8%  [ 8 ]
Nie lubie
3%
 3%  [ 3 ]
Głosowań: 91
Wszystkich Głosów: 91

Autor Wiadomość
buszmenka 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-30, 09:01   

Ja mam kota. Najgorsze jest w nim to, że jest strasznym kleptomanem. Zabiera pieniądze i różne takie drobiazgi, a potem wkłada je do butów, zakopuje w kuwecie lub po prostu wrzuca je pod lodówkę :mrgreen: . Lubię go za to, że zawsze siedzi w pokoju jak oglądam "Zagubionych", ale zamiast oglądać przygody rozbitków, on śpi lub mi przeszkadza :mrgreen: (np. wchodzi mi na głowę lub skacze na mnie).

Marik18 
żyję bo jesteś...:)

Wysłany: 2006-08-30, 11:29   

To masz bardzo fajnego kotka:)
Ja też mam kota, półpersa...całego rudego..wabi się Lulek:)
Jest strasznie niegrzeczny....jak ktoś wychodzi to gryzie w nogę, żeby zwrócić na siebie uwagę , albo nagle robi się głodny...itp.:)
Ale wiele mu zawdzięczam ,kiedy jest mi smutno .. on to czuje i zawsze siedzi koło mnie :) ...

Szkoda że zwierzęta nie potrafią mówić:)
Pozdrawiam

.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)

Greena 
Tabris ^^

Stopien uzależnienia: Fan
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 11:34   

Mam już fotki mojego żółwika!. ;)

POzdRawIAm ;) :firejump:

PS: Sorki, że pisze to po arz drugi, ale tamten post jest na poprzeedniej stronie. :smile:

Xarolina 
Lostmaniaczka :P

Wysłany: 2006-08-30, 12:38   

A ja mam pieska ( kundelka ) który ma juz 11 latek ;)
Wabi się Perełka :)
Ogólnie to całymi dniami śpi ( na moim łóżku :D ) i je.

Posiadam też chomika miniaturowego który zwie się Chiquita ( czikita :D )
Jest taki malutki i fajniutki :P

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-09-15, 16:21   

Anitka fajny żłówik :D .
--
Ja mam 2 koty : maine coona Pusia vel Pusztetowa(3 lata) , dachowiec Skapasia (7 lat) Nie lubią się nawzajem . Pusia atakuje Skapasie . To moje najlesze modelki do zdjęć . Pusia jest niezależna jak na kota przystało . Skapasia przylepa .
Psa sznaucera miniaturę (ten z brodą ) Cedrusa(4 lata) . Dużo można o nim opowiadać . Budzi mnie rano podnosząc puszczkiem moją rękę i drażniąc łapą . Inteligent z niego . Jeździł na wystawy psów , ale już ma emeryturę , bo przytył , zdobył championa polski .

Królika Teofillka - Pedofilka - Nakrofilka :shock: (około 1,5 roku) . Cały biały z niebieskimi oczami , albinos :) Ale kochany . Jak jest zły i jest w klatce to zrzuca poidełko , a jak sie naprawdę wścieknie , bo nie jest wypuszczony na dworek to wyrzuca klatkę z zaczepów i zrzuca na podłogę , a potem czeka w kuwecie do której doczepia się klatkę :) Zamiast gryźć - liżę po rękach . Kocha być głaskany . Kocha gonić innych domowników (zwierzaki) np. Pusię i ją obwąchiwać iją wkurzać :-D . W lato obcuje z naturą w ogrodzonym ogrodzie i wcale nie chce uciekać .

Ne0 
Jedi Master

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 3
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-15, 16:49   

Jestem dumnym właścicielem 2-letniego Owczarka Niemieckiego (Długowłosego). Wabi się Roko i jest świetny, chociaż bardzo agresywny ;/ Biedactwo teraz ma kleszcza :( Czekam, aż wróci jeden z domowników, który się na tym zna i wyciągnie to paskudztwo... Sam nie próbuje, bo jeszcze część kleszcza zostanie w ciele i będzie lipa...

neo-17

nika 
Sayid Jarrah

Wysłany: 2006-09-16, 09:24   

Ja kocham psy! To jest moje ulubione zwierzę! niestety nie mam psa... bardzo żałuję...

Allisha 

Wysłany: 2006-09-21, 11:56   

Do mojgo animalsowego tandemu domowego dołączył kot. Tandemiarze mianowicie chomik ma go w de, sczur natomiast popadł w deperesję. Nie chce biegać po mieszkaniu, nie je jest ewidentnie zdołowany. Kot natomiast ma się dobrze, nie wali już po kątach, a ma na imię ta ruda paskuda Franc :)

shiny 
Just a castaway...

Wysłany: 2006-09-21, 12:15   

Szczęściarze jesteście - ja nie mam żadnego zwierzaka :cry: ... Kiedyś miałam psa, ale trzeba było ją (wabiła się Liszka) uśpić jak miałam siedem lat.
Bardzo chciałabym mieć kota, najbardziej podobają mi się maine coony i norweskie leśne, ale przygarnęłabym dowolnego dachowca. Lubię też duże psy, zwłaszcza długowłose owczarki niemieckie i golden retrivery. Niestety moja mama nie chce się zgodzić na żadnego zwierzaka, nawet chomika, czy rybki. Ale jak będę miała własny kąt to pierwsze co zrobię to pojadę do schroniska i wezmę jakiegoś kociaka :razz: .
Michael: Dobrze, że wyzdrowiałeś.
Sawyer: Nic nie mów, Kate.
(2x10)
---

Ne0 
Jedi Master

Zaproszone osoby: 3
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-24, 17:06   

Mój pies :D

neo-17

Szyszka 

Wysłany: 2006-09-25, 10:20   

Mam w domku pieska -pudelek miniaturka: Bela ma na imię (taka owieczka z niej jest, nie taki wypindziony pudel :wink: ). Ma ona 3 latka prawie(skończy 24.12 :grin: ) Mam tez uroczego kotka- Wieśniak sie wabi :mrgreen: znaleźlismy niedaka w rzece jak był baardzo maluutki i potem chory był ale wyzdrowiał :smile: :smile: Mam też rybki, świnkę morską. No i nie dawno umarł mój chomik :sad: Ciezkie życie ma moja swinka, bo ciągle kot sie do niej dobiera...A pies mój molestuje seksualnie Wiesniaka..ale w sumie sie lubią :mrgreen: No i rzecz jasna- 2 młodszych braci posiadam... :neutral:

Greena 
Tabris ^^

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-09-25, 15:45   

A ja bym od niedawna bardzo chciała mieć kotka. Nie koniecznie takiego małego, słodkiego kociaczka, tylko nawet mógłby być taki wiekszy. Bardzo podoba mi się kot mojej kuzynki, Figaro, bo zawsze wieczorem przychodził do niej do łózka i kładł się. Kiedy u niej nocowałam to tez przychodził i tak fajnie tymi mieciutkimi poduszeczkami na spodach łap uklepywał sobie na mnie lub na kyzynce 'legowisko' ;)
Jednak wolałabym małego, bo bym mlogła go nauczyć wielu rzeczy, a ze starszymi to już trudniej..
Pozdr.

:firejump:

Latrommi 
ZNAWCA Lost!

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-28, 11:20   

Mam psa... wabi się Indiana... to taki mieszaniec, ale bardzo podobny do Golden Retrievera.
Zwierząt miałam trochę... żółw, rybka, myszki (ich to było conajmniej 30 w pieciągu 2 lat), i kurczaczki (choć moje nie były ; ) a babci ) i chyba coś jeszcze... ale nie pamiętam. Wiem jedynie, że prawie żadne żywe zwierze się przy mnie nie utrzymuje :] żółw się napromieniował (matka mi go na telewizorze postawiła), rybka zdechła z braku powietrza (nie moja wina - to przez ojca) , z myszkami to różnie było... rak, świerzb, inne po prostu się pozjadały (karma widocznie im nie smakowała), nawet pewna popełniła samobójstwo, niektóre to i ja niechący uśmierciłam itd... no a kurczaczki to uczyłam pływać... i ups... utonęły. Jedynie mój pies jest wytrzymały ;) ma już 12 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Szyszka 

Wysłany: 2006-10-03, 20:45   

O BOZE!!! Biedne te zwierzątka!!!! :sad: Ja myslałam że zamorduje swojego kolege jak sie śmiał z zastrzelonego przez jego członka rodziny kotka biednego i jak spalił pszczoły...Ale on wtedy mi zaczał tłumaczyć ze nie moge go zamordować bo człowiek też zwierze, a ja uwazam przeciez ze zwierzątki są kochane :mrgreen: i sie mu upiekło...

silder 
..:LOST:..

Wysłany: 2006-10-21, 09:38   

A ja mam chomika, bardzo go lubie i mam go od 2 miesięcy

http://www.mylost.fora.pl

Odpowiedz do tematu