Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 90 Skąd: not from Portland ;d
Wysłany: 2006-10-21, 11:42
Chomiki są najfajniejsze ;] Każdy mój kolejny chomik był jedyny w swym rodzaju i miał przezabawne przyzwyczajenia. Szkoda tylko, że są takie malutkie (nie ma się do czego przytulić) i dosyć krótko żyją.
A na drugim miejscu u mnie są koty. Jak będę dorosła, miała własne mieszkanie i swoją rodzinę, to na pewno będę miała ze 3 koty ;D
_________________ LOCKE [laughing]: Oh, I used to get angry all the time. Frustrated too.
SUN: You are not frustrated anymore?
LOCKE: I'm not lost anymore.
SUN: How did you do that?
LOCKE: Same way anything lost gets found - I stopped looking.
No to teraz moja kolej Ja mam Kota,rasy nie ma, tzn. dachowiec...ale jest przecudny taki poszczelony,zabawny,zadziorny,a jednocześnie słodziutki...ma na imię Filip ale moja cała rodzinka woła na niego RUDY DEBIL...(debil to nie znaczy że go nie lubia tylko że ma świra)
_________________ "Rodzisz sie oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia"
Wysłany: 2006-12-19, 20:07
Mialem kiedys chomika- byl nadzwyczaj dlugi, ale bardzo uprzejmy, tj. nigdy mnie nie nawet nie probowal ugryzc. Zyl 3,5 roku i bylem do niego przywiazany- co tu ukrywac
Bardzo lubię wszystkie zwierzątka oprócz pająków, ale nie powiedziałabym że chomiki są the best.. każdy chomik jakiego znałam był słodki, ale gryzł itd... A poza tym tak jak to ktoś już powiedział biedactwa krótko żyją i są malutkie.. Dlatego preferuję świnki morskie
_________________ "All we need is just a little patience".
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-11, 15:12
A mnie też coś naszło aby wrzucić tu fotki mojej psiutki Może i nie jest to rasowy pies ale bardzo ją kocham. Nie wiem co by zrobiła gdyby pewnego dnia jej zabrakło.
Jak komuś będzie się chciało aby zobaczyć mojego pieska to kliknijcie bo jakoś zle widac.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Ostatnio zmieniony przez Opentana 2007-02-11, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Fajne zwierzaki macie za kotami nie przepadam, za to psy kocham Miałem kilka chomików urocze zwierzęta... Ale i tak jeżyki, psy i nietoperze sa the best!
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Ja mam świnke morską o imieniu Kacper która strasznie lubi jeść . Mam także papugę falistą o imieniu Filip. To dziwne bo wydaje mi się że moja papuga woli chodzić niż latać.
Wysłany: 2007-08-29, 06:29
Ja mam kotka który urodził się chyba 10 sierpnia 2007.
Imię: Sasza
Nazwisko: takie jak ja mam
Posłuszeństwo: 10/10
Lenistwo: 3/10
Jak mnie lubi : 10/10
Kultura: 10/10
Zdjęcie: trochę słąbe bo aparat zaparował [img=http://img98.imagesh...z022ta7.th.jpg]
_________________ "Może znajdziesz kogoś kto zrobi to za ciebie, John" - Richard do Johna 3x19 The Brig.
Richard is my fauvorite person in Lost!
The Barrack's is my faouvorite Dharma station's.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-09-01, 15:22
ja obecnie nie posiadam zadnego zwierza hehe ......moja jamniczka Tinusia zdechla jak bylam w USA rok temu.....ale za to uwielbiam agaaaaaaaaaaaaamy i moim marzeniem jest agama blotna
Jak pewnie wiecie mam zwierza Piklara-szczurka. I co zrobił mądry Other razem z panem Otherem-tatą? Przy wypuszczaniu go by sobie pobiegał w pokoju (zamkniętym ) wczoraj zapomnieliśmy o nim i... przypomnieliśmy sobie dopiero rano xD Więc sobie zwiedził mieszkanie xD Ciekawe jakie szkody są, co pogryzł xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum