Tutaj porozmawiamy o zwierzętach jakie mamy..rasy itp.
Jezeli ktoś nie ma to niech napisze jakie zwierze chciał by miec
Więc ja..
Mam 4-letniego owczarka szkockiego<coli,lessi>płeć męska i jest super;D
Mam jeszscze króliczycę <to ona>nowo zelandzka
Miałam jeszce kotka perskiego ale zdechł:/
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-21, 21:26
no to ja ma pieska (tzn. suczka) ma 8 latkow i wabi się Nala hehe jak z Króla Lwa najlepsze jest to ze miałam przed nia tez dentycznego pieska tylko ze to był on i zwał sie Simba buuehehehe....a co do rasy no to kundelek zmieszany z jamnikiem szorstkowłosym;)
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-01-21, 22:31
Ja posiadam psa
Rasa: Yorkshire Terrier Takie małe, kudłate z kucykiem - można Yorki tak w skrócie określić
Elza się nazywa, ale my na nią Zuśka wołamy albo podobne do tego imienia
Zuśka ma już 7 lat Moja ciocia zajmuje sią hodowlą yorków i właśnie od niej ją mam Lubię do cioci jeździć, bo ma aktualnie <liczy> 7 psów, a nie ma czasu ich głaskać więc jak się do niej przyjeżdża to cała gromada zwala się na gościa merdając ogonkami i szczekając
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Ja mam dwie przesłodkie papugi. Jedna ma 8 lat. Dostałam ją jak miałam 4 lata i cóż, nadałam jej okropne imie - Florek Ale i tak jest przekochana, powtarza kilka słów (daj ciastko, kto to, buu, papapa) naśladuje dźwięk budzika i gwiżdże. Próbuje podśpiewywać różne melodyjki powtarzające się w radiu. Druga papuga to Flippy ma ponad rok i to taki mały pieszczoszek. Uwielbia jak się ją przytula i głaszcze. Naprzykład teraz Florek sprawdze czy kwiatek jest jadalny i rozdrabnia go na części a Flippy śpi mi na ramieniu
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-23, 09:59
Soad buehehehe jakbys przedstawial mojego psiaka tylko ze odwaga to u mnie by było 10/10 hehehe a reszta sie zgadza co do jedzenia , spania i posłuszenstwa
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Ja mam kotka dokładnie kotke, zwie się Ruda .....nie jest rasowym kotem ale i tak jest cudna ......jak była jeszcze malutik kociakiem, a jej mama zdechła, to ją i jej braciszka (którego potem oddalam) przygarnełam, musiałam je karmić przez strzykawkę (zupełnie jakby to byly moje własne dzieci), Ruda nie umiała chodzić i oba kotki były jakies chorowide to je musiałam wyleczyc ......i jestem szczęśliwa bo uratowałam dwie istoki od śmierci ......ech jak sobie to przypominam to aż się łezka w oku kręci ........
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Uwielbia latać za wszystkim co się rusza (kiedyś pobiła psa), w wolnych chwilach zapuszcza sadełko, leżąc w wszelkich przejściach (trzeba uważać, żeby nie nadepnąć).
Nie umie już wskoczyć na parapet, ale gdy tylko usłyszy moje kroki, ucieka lekkim sprintem w nieokreślonym kierunku...
_________________ Prawo Maleka: Najprostsze myśli formułowane są w najbardziej skomplikowany sposób.
Mojimi podopiecznymi sa: Pies razy Nowofunland o imieniu Sonia, Pies razy owczarek niemiecki- Miko, Pies pinczer miniaturka- Pikuś, mam też 2 kotki Iskierka i Gwiazdeczka. Bardzo je kocham wszystkie tak samo czyli bardzo bardzo mocno
ja niestety nie mam zadnego zwierzątka, ale bardzo chciałabym miec psa albo kota. kiedys miałam myszke japońska nazywała się ciapek. no niestety zyła krótko bo około 2 lat. ale z myszami juz tak jest. i wbrew pozorom one są naprawdę fajne.
_________________ but you've gotta make your own kind of music
sing your own special song
make your own kind of music
even if nobody else sings along...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum