Jutro przychodzi do mnie pocztą pięć sezoników "24" i zaczynam przerabianie tego
Będziesz oglądał po raz pierwszy? Jeśli tak, to zazdroszczę. Przed Tobą niesamowite emocje, trwające ponad 96 godzin .
A 5-ty sezon to chyba nieco niekompletny będzie .
Tak, oglądam po raz pierwszy. I masz rację, piątka jest oczywiście niekompletna - no ale skąd mogłem wiedzieć, ja w tym laik będę zdawał raport, jak mi idzie - ale póki co, muszę wykończyć seriale, które obecnie mam na tapecie
_________________ Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
luciosek, każdy sezon to 24 godziny z życia agenta Jacka Bauera, który musi się zmierzyć z wszelkimi możliwymi atakami terrorystycznymi. Ciągła akcja, nieustanne napięcie no i mnóstwo zaskoczeń. Jednym słowem - najlepszy serial, jaki kiedykolwiek powstał . I drobna rada - jeśli zabierzesz się za oglądanie, to koniecznie zacznij od pierwszego sezonu .
No i piąty sezon się zakończył. Jak zwykle w ciekawy (choć tym razem przewidywalny) sposób. Najgorsze jest to, że teraz trzeba czekać aż do stycznia na kolejny sezon
24 jest genialne. Niestety, z powodu głupoty Polsatu i mojego rozkładu zajęć kiepsko udawało mi się oglądać 2 sezon, boleję, że 1 również widziałam niepełnie. Nie porównuję go z LOSTem, powiem tylko, że do LOSTa mam parę zastrzeżeń. Do 24, szczerze mówiąc, jak na razie ani jednego.
o taak 24 jest super, sa odcinki gdzie malo ataku serca nie dostalam faktycznie trudno sie jakos specjalnie do czegos przyczepic w tym serialu na razie ogladam drugi sezon i troche wkurzaja mnie fragmenty z Kim, troche zamulaja akcje ale biorac pod uwage zajebistosc calej reszty serialu jestem w stanie przymknac na to oko
_________________ "Tygrys nie zmienia swoich pręg..."
Ja oglądam teraz drugi sezon na polsacie (nagrywam) razem z mamą (która bardzo lubi ten serial), pierwszego widziałam tylko kilka odcinków.
Ale jedno jest pewne - dla mnie nic nie przebije Lost, a 24 ma wady i to niejedną. Po pierwsze chociażby to, że to nic nowego - ratowanie świata, terroryści, strzelanki, sam przeciw wszystkim itd.
Po drugie - rażące niekonsekwencje. Wytłumaczcie mi jak to możliwe, że w jednej godzinie Jack już właściwie nie żyje po ciężkich torturach, zostaje cudem odratowany, a jakieś pół godziny później biega i skacze jak nowo narodzony, a w dodatku równie dobrze wygląda? To samo z Kate - gdzie znikły jej siniaki i rany na uchu? No i jak ci bohaterowie mogą tak szaleć przez tyle czasu bez przerwy na sen, jedzenie i inne przyziemne sprawy?
A po trzecie - czasami mam wrażenie, że niektóre przeszkody w "ocaleniu świata przed zagładą" są wymyślane na siłę, bo serial ma 24 odcinki i w każdym musi się coś dziać i byłoby za prosto, gdyby w końcu mógł nastąpić happy end.
Fakt - 24 to w sumie bardzo dobry serial, a emocje są naprawdę duże, ale spokojnie przeżyję jak nie zobaczę jakiegoś odcinka (a czego na pewno nie mogę powiedzieć o Lost ).
_________________ Kate: Teraz wszyscy cię kochają.
Sawyer: Gówno prawda.
Hurley: Hej, Sawyer! Cieszę się, że wróciłeś.
Michael: Dobrze, że wyzdrowiałeś.
Sawyer: Nic nie mów, Kate.
(2x10)
---
hmm tak tu rozmawiacie sobie o 24, a powie mi ktos moze jak mozna zdobyc sezony powyzej 2?? ( 1 ogladalem, 2 ogladam)?? jakies linki czy cos w tym stylu?
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
http://www.tvshows.yoyo.pl/24.html
łap. To generalnie świetna strona, jeśli chodzi o seriale.
A co do 24, to obejrzałem 1 sezon i teraz przebijam się przez 2 i jest świetny chociaż ma wady, jakie już wyżej wytknęliście (szczególnie te przeszkody na siłę rzucają się w oczy...) ale generalnie - very very good.
_________________ Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
To jest stronka, której autor dość poważnie traktuje sprawę piractwa. Dlatego nie znajdziesz tam żadnych linków. Trzeba skorzystać z wyszukiwarki torrentów takiej jak ta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum