Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-03-27, 15:52
Cytat:
Po pierwsze, nie ma czegoś takie jak tru punk. Punk to brak zasad, a wyznacznik kiedy jest sie punkiem, a kiedy już nie, jest zasadą, czyli komercja sub jaką jest punk. Młodzi punkowcy. Owych też nie spotkałem. Bo nie ma punków, nie ma skinów, nie ma nawet techno-pał baunsujących głową nawet do alarmu samochodowego, wszystko to komercja, pozerstwo. Nie, nie jestem tru subkulturowcem.
Skrzywdził Cie ktoś w dzieciństwie ?
Cytat:
Nie kochanie, chodzi tu o pozorowanie złości, nienawiści i pokazania jakim jest się zbuntowanym wykrzykując hasła które często trafiają do młodych ludzi, bo są buntownicze, bo przeciwstawiają się systemowi. Nie jedna jest taka kapela, która nap***dala tak na koncertach, po czym zamieniają się w szare myszki, czyści i przepełnieni grzecznością odjeżdżają do hotelu, aby odpocząć przed kolejnym koncertem gdzie znów stanie się mrocznym wilkiem sceny. A gdy spytają takiego 'punka' czego się napije odpowie 'może piwko, albo nie, wody'. To tak abstrahując.
Anarchia. Anarchia. Hahah.
Ty chyba nie przeczytałeś tego co ja napisałem w poprzednim poście...
Punk sie nie może wody napić ?
Anarchia to ich największy przebój ( pewnie jedyny ) dlatego to grają. Pomimo, że jego poglądy mogły się już zmienić o 180stopni...
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Nic nie rozumiesz.
Zauważ co wyłapałeś z postu. Wodę. która była tam najmniej ważna.
Co do serialu.
Powiem tak. B. dobry pomysł na serial. Z wykonaniem hm, trochę słabiej, mogłoby być lepiej.
A co do głównego bohatera, to dobrą rolę ma w "Nie kłam kochanie".
Wysłany: 2008-04-16, 14:51
Fajny był wczoraj odcinek. Zresztą poprzedni także.
Za mało wątków maryjnych
Akcja z kotem też niezła.
Ta Karo to jednak pusta jest...
Szkoda, że wczorajszy początek to był sen... ładnie by wyglądali Tomasz i Karolak.
Młody się uczy anatomii... Ciekawe czy posunie się o krok dalej, czy znow bedzie tylko buzi buzi. Aż strach pomyśleć w jaki sposób będzie go mama przepytywała...
Akcja na dachu sympatyczna, tylko Karolak prawie wogóle piórkiem nie machał podczas tej gry... Tylko na zbliżeniach machnął kilka razy.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-04-16, 15:48
Mi także bardzo podobał się wczorajszy odcinek.
Ra anatomia w wykonaniu tego Rudego i tej laski-niezła. Ciekawa czego się nauczą
Sen na początku odcinka także dobry. Ale by była zwała gdyby to nie był sen
Podobała mi się ta piosenka co ją Karolak na dachu zaśpiewał. Z resztą, cały czas w szkole ją słyszałam. Nawet nauczycielka na dyżurze podśpiewywała sobie
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Tak jakoś widziałem ostatni odcinek. Dobra akcja z wladeczkiem.
Odcinek taki sobie.
Ale nie był najgorszy. Scena z piosenką trochę naciągana, smętnie się zrobiło ale pewnie taki był cel. A młody się rozbrykał.
Wysłany: 2008-04-17, 20:04
Latrommi napisał/a:
Opentana napisał/a:
Ra anatomia w wykonaniu tego Rudego i tej laski-niezła. Ciekawa czego się nauczą
...Młody odkryje, gdzie jest łechtaczka... i, że antykoncepcja jest potrzebna.
A ona coś odkryje ?
Tak, że gumka czasem pęka. Nie offtopuj moderatorze. //Fantasta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum