Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 270 Skąd: Spod stołu.
Wysłany: 2007-01-31, 11:16
No coż, Allo, Allo... Ja powiem tak: serial fajny, ale szczerze powiedziawszy oglądałam tylko 3-4 odcinki Ja tam sobię wolę pooglądać Rodzine zastępcza czy coś.... Trochę nudny jak dla mnie
Ja tam sobię wolę pooglądać Rodzine zastępcza czy coś.... Trochę nudny jak dla mnie
Rodzina też fajna ale Allo, Allo jeszcze fajniejsze!!!
agusia napisał/a:
szczerze powiedziawszy oglądałam tylko 3-4 odcinki
Szkoda... tak byś poznała najlepsze co jest w Allo, Allo.
RADA DlA PRZYSZŁYCH WIDZÓW!!!
Jeżeli pierwsze odcinki znudzą was-nie przejmjcie się. Mój tata jest wielkim znawcą seriali komediowych i bardzo ten polubił. Tak jak ja zauważył pewną zasadę-im dalszy odcinek tym lepszy bo odc. 1-10 są do bani ale później..........
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-11, 21:47
Ja powiem szczerze, ze nie oglądałam żadnego odcinka w całości. Zawsze jak nic innego nie był do oglądania a na TVP2 "leciało" "Alllo, Allo" to przełączyłam i oglądałam chwilke. Zawsze tez serial wydawał mi sie nudny i idiotyczny. Może dlatego, ze nigdy nie odejrzałam całego odcinka.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum