Serial jest troche nudny, nie tak jak lost że od początku się dzieje akcja. Chociaz jak tam to ktś powiedział, czekając na nstępne odcinki można się popatrzeć. Może troche nudny i za dłuagi, ale ładna główna bohaterka . Ja będe oglądał
Ten film w ogóle nie ma porównania do LOST .......obejżalam 1 odcinek i od począku był nudny, marny i w ogóle do niczego ....nie to co mój kochany LOST
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Ja czegoś nie rozumiem Dlaczego prównujecie go do Lost i oceniacie w podobnych kryteriach? To zupełnie inny film i choć arcydziełam cieżko go nazwać, to nie należy również prównywac do Zagubionych.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Sądząc po zapowiedziach, oczekiwałam kolejnego super-serialu (poprzednika nie oglądałam, więc nie miałam pojęcia, czego się spodziewać) Rozczarowałam się potężnie. Rozwlekła akcja, słabe napięcie, kiepska intryga, marne efekty-jakoś nie robią na mnie wrażenia snujące się bezgłowe duchy druidów ani krew cieknąca z menhirów. Rozczarowania nie potrafiły zładodzić nawet przecudne widoki bretońskiego wybrzeża oblanego spienionymi wodami Atlantyku. Dam mu jeszcze szansę w tym tygodniu- z braku-laku-może się rozwinie. Chwilowo jestem na 'nie'
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
No nie, serial jest niesamowity, najbardziej mi sie podobał tekst "tylko Ty możesz rozwiązać starożytna zagadkę, tylko ty możesz mnie uwolnić, uwolnij mnie" no wspaniałe, to ja juz wole chyba kreskówki oglądać, tam przynajmniej moze mnie cos zaskoczyć, bo ten serial jest denny. Naprawde widzialem wiele shitu w telewizji, ale to jest naprawde coś.
Dobre są tez animacje komputerowe, wygladają troche lepiej niż paintowe obrazki dzieci z podstawówki. Brakuje mi tam jeszcze jakiegoś objawienia aniołów albo czegos w tym stylu.
P.S.
Oczywiscie nie twierdze ze ten cytat dokladnie tak powinien wygladać, to tylko ogólne zarys.
Ja dałam temu serialowi jeszcze jedną szansę i dobrze zrobiłam! Mi sie podobał ten drugi odcinek. Możecie mnie komentować jak chcecie ale mi sie podobał ten drugi. Pierwszy był nudny, ale ten spoko. pozdro
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-11, 21:52
Kamienie Śmierci.
Cóż...
Zapowiadało się nieźle. Te reklamy, tajemnicze śmierci...
A tutaj. Nie! Nie i jeszcze raz nie! Nie podoba mi się. Czemu? Nudne. Nic się prawie niedzieje (W jednym odcinku jedna akcja niezła ). W ogóle nudno. Tylko zabijają. Nie ma tego dreszczyku co w Lost.
Oglądam. Tak. Ale nie podoba mi się. Może później się rozwinie. Mam nadzieję.
I jednym słoweim:
Tęsknię za lost
Uważam, że niedopracowali ów serial. Po lost, to jest beznadziejne
Pzdr ;D
_________________ "My eyes seek reality, My fingers seek my veins...!"
Tak, tak. Przy pierwszym odcinku zasnęłam, ale drugi też oglądałam bo się nudziłam, a mama akurat na niego się patrzyła ( a LOST'a mamo to nie chciałaś oglądać ). I wiecie... ten drugi odcinek nawet mi się podobał! Heh zonk :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum