Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-02-12, 23:00
A mi sie te "Kamienie Śmierci" nie podobały. Na początku gdy zobaczyłam reklame w tvp1 to myślałam że może być fajny ale pomyłiłam sie. Obejrzałam tylko I odcinek bo drugiegi mi sie nie chciało oglądać. NIC NIE DORÓWNA LOST'owi
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
He he. Kamienie śmierci są śmieszne. Ta główna bohaterka przypomina Barbie (i jest jak Chuck Norris prawie, nawet gadających zmór się nie boi). Faceci byli brzydcy, ale teraz dali tego z Paryża (jak dotąd najładniejszy w całym serialu koleś). Ogólnie taki sobie, ale może być.
Heh, pamiętam, że pierwszy odcinek oglądałam ucząc się geografii i co chwila podnosiłam głowę, żeby sprawdzić czy coś się dzieje... Nic się nie działo Ale mając wieczora tego dość rozrywkowy humor co chwila wybuchałam śmiechem próbując dojść co się stało z kościami policzkowymi głównej bohaterki lub czekając aż jej klatka piersiowa rozsadzi noszone przez nią wątłe sukieneczki Oprócz tego powstrzymywałam radosny rechot na dzwięk imienia Gildas (nie mam najmniejszego pojęcia, czy to się tak pisze, ale wymowa pozostaje: Żildas ), bo wiem, że z imion wyśmiewać się nie należy Ogólnie radośnie mi było
cóz.. moi rodzice niestety z braku laku własnie to oglądają i teraz zaczeli się zagłebiąc.. ja nawet nie wiem kto tam gra i o co chodzi.... tyle tylko że podobny jest do starego serialu który oglądałam jak byłam mała i ze leci zamiast LOST-a....
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Eej co wy się tak znęcacie nad tym filmem Very Happy Trzeci i drugi odcinek był nawet spoko Mr. Green Oczywiście każdy ma własne zdanie na ten temat
To jest głupie i bez sensu. Ja nie wiem co się ludziom z nad Sekwany w tym podobało
Nie lubię tego... Znam chłopaka, który oglądał kilka (chyba 6 pierwszcyh) odcinków Lost, i twierdzi że Lost jest nudne a to ciekawe.
O Boshe ten nowy serial na tvp jest totalnie do kity przynajmniej według mnie !
Nie no naprawde totalna porażka w dodatku FRANCUZKI o.O
A poza tym uwazam ze Przynajmniej w minimalnym stopniu bazowany na podstawie
popularnosci lostow miedzy innymi ze akcja rozgrywa sie na wyspie ;/
Naprawde serial jest troche niesprecyzowany ;/ pozdrawiam
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-03-18, 10:18
a mi ten serial nawet sie podoba...czekam na kolejne odcinki losta to sobie to oglądam....niektóre akcje są fajne a niektóre nieco przesadzone....ostatnio mi sie jedna scena podobala jak jakis koles grzebał na plazy...;) wzial meduze przesunał a tam sie głowa wyłoniła!!!!!!!! dobre dobre
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Heh... gdyb to ciut dłusze było, to istna soap opera by wyszła. Bzdurne tak samo. Zabity, ale nie martwy dziedzic majątku, nie ślubne dzieci, kazirodztwo, psychiatrzy, hipnoza. Intryga za grubymi nićmi uszyta.Wystarczył by jeden za to samczny grzybek w barszcz, a tak danie cieżko strawne w efekcie wyszło.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum