Oprocz losta w calym tvp nie ma zadnego sensownego serialu (moda na sukces:D). a... w sumie to zaden serial poza lostem nie jest dla mnie sensowny:P
_________________ Now, what do you own the world?
How do you own disorder, disorder...
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep
Somewhere, between the sacred silence and sleep
DISORDER, DISORDER, DISORDER
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-27, 15:17
no dokładnie sadze tak samo jak Kate13...ale po ogladnieciu reklamy do tego serialu no to nawet moze byc fajne...heh znowu cos z wyspa zwiazane....ale jednak stwierdzam ze LOST pewnie jest lepszy ;];];] ludzie sie zachłysneli LOSTem i mysla ze jak zrobia cos podobnego to tez zbija niezła kase....
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Hehe dokładnie..myślą ze jezeli lost zrobił taka kariere to oni tez zbiją "niezłe kokosy"..hehe tak z reklamy tez niez;le wygladało jakies robale blee...Ale jak usłysdząłam wyspa to -Oho a'la Lost..zobaczymy
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-27, 17:03
ten serial ma być o morderstwach (stond tytół kamienie śmierci) jakaś babka ma sie rzenić i dzień przed ślubem znajduje martwego gołębia w welonie. w nocy umiera jej brat. ciągle ktoś umiera a babka chce wyjaśnić kto to zrobił . ma być 6odc. Jak dla mnie mo0że być faine ale lost zawsze będą dlanmie najlepsi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum