Tak pamietam ten serial. Uwielbialam go! Tez zawsze na niego czekalam i balam sie potwornie Zawsze siedzialam obok mamy i w czasie niektorych scen tak sie balam ze zamykalam oczy i przytulam sie do mamy. Wtedy mama mowila ze mozemy wylaczyc "Czy boisz....", ale ja zawsze wtedy protestowalam i mowilam ze "wcale sie nie boje!" HAHAHA akurat ...Szkoda ze juz go nie ma....
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
j nie pamiętam, czy ona leciał w Tv4. Ale bardzo możliwe. Napisałam do TVNu czy jest możliwośc ponownego wyemitowania tego serialu, ale narazie mi nie odpisali
Super! Trzeba próbować Fajnie by było gdyby jeszcze raz puścili ten serial. Ja też nie pamiętam czy leciało na TV4, jakoś bardziej kojarzy mi się RTL7, ale może mi się mylić bo na RTL7 leciał DBZ i "Zagubiony w czasie". Uwielbiałam te seriale
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
Ten serial był boski . Fajnie się zaczynał. Taka zapałka gasła i ten facet "-Czy boisz się ciemności??" mówił. Oni koło tego ogniska i w ogóle :P. Tak na początku się niewinnie zaczynało. Na dobrą sprawę to teraz już się bym nie bał, ale kiedyś to fajne było. Fajny był odcinek o takiej bibliotekarce co kręciła taką ?pozytywką? i kto usłyszał zaniemawiał . Albo z topielcem na basenie:P Ale to było na RTL'u bo pamiętam zawsze czekałem na DB i na Czy boisz się ciemności. Nie wliczając, że czekałem na inne anime . To były czasy, teraz z neta sobie trzeba ściągać, ja np kupuje od takiego kolesia różne anime .
Prawdę mówiąc zdziwiłem się liczbą odpowiedziw tym temacie. Widocznie byłem za stary albo zbyt cyniczny żeby bać się podczas tego show choć z upodobaniem oglądałem DB. NIe umie sobie nawet przypomnieć choćby jednego odcinka.
Prawdę mówiąc zdziwiłem się liczbą odpowiedziw tym temacie. Widocznie byłem za stary albo zbyt cyniczny żeby bać się podczas tego show choć z upodobaniem oglądałem DB. NIe umie sobie nawet przypomnieć choćby jednego odcinka.
Zgadzam sie w 100%, mnie zwykle smieszyl, a nie wystraszał, ale moze ja jestem dziwny
Ja pamiętam ten filmik z "RTL 7". Super stacja... a film świetny. Taki dla nastolatków... Pamiętam, że nie raz ja wraz ze znajomymi na różnych imprezach przy ognisku też sobie opowiadaliśmy takie historie... A skąd się to wzięło? Oczywiscie , że z tego hitu
Też pamiętam ten serial......... w sumie gdy go oglądałam miałam jakieś 10 lat i pamiętam że wtedy bardzo mnie przerażały przedstawione historyjki do dzisiaj pamiętam taką jedną o klownie z cygarem w ustach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum