Czyli serial znany i lubiany wśród widzów TVN-u. Tony Shalhoub (Monk) stworzył świetną kreację pedantycznego detektywa, z genialnym instynktem (nomen omen - detektywistyczny).
Serial polecam ze względu na inteligentny humor, którym raczą nas reżyser oraz aktorzy.
_________________ Parę nazwisk, które pomagają mi żyć:
Pratchett, Tankian, Lynch
Drugą serie puszczał C+, a serial jest genialny przypomina Colombo.
Naprawdę polecam gdybym musiał wybierać między LOST a Monkiem to oglądałbym ten drugi, a LOST ściągał z netu.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 16 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 13 Skąd: zapomniała
Wysłany: 2006-03-19, 20:31
och, uwielbiam detektywa monka.... i zaciagam wszytkie serie po kolei... i jak sie tlko odcinek sciagnie, to odprawiam nabozestwo pt. "mr monk &....." z popcornem i sokem kaktusowym od tymbarka
_________________ Roll, roll, roll a joint
Twist it in the ends
Light it up 'n take a puff
'N pass it to your friends....
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 16 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 13 Skąd: zapomniała
Wysłany: 2006-03-24, 18:34
wladca napisał/a:
Drugą serie puszczał C+, a serial jest genialny przypomina Colombo.
Naprawdę polecam gdybym musiał wybierać między LOST a Monkiem to oglądałbym ten drugi, a LOST ściągał z netu.
a ja na odwrot!! przywyczailam sie do popcornowych nabozenstw;-)
_________________ Roll, roll, roll a joint
Twist it in the ends
Light it up 'n take a puff
'N pass it to your friends....
Serial jest GENIALNY ale chyba nie przebija Losta. Najbardziej podoba mi sie w nim to ze praktycznie od połowy odcinka wiadomo co się stało ale nie mozna tego udowodnić. No ale zawsze Monk coś wymyśli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum