Oglądam ten program i bardzo mi się podoba.To co oni robią dla tych ludzi to jest niesamowite pomagają biednym ludziOM,wspierają ich. Dużo szczęścia im dają.
Ja też bardzo lubię ten program, choć jak to już zauważono, czasami okropnie denerwujący jest ten amerykański patos.
Najlepszy jest Ty z megafonem, choć najbardziej podoba mi się jak pokazują rodzinie nowy dom, te pokoje dziecięce są naprawdę fajne . Ja bym chciała mieć taki pokój z wielką fototapetą wyspy, najlepiej razem z bohaterami Lost .
Moja mama ogląda każdy odcinek Obejrzałem 2-3 razy i zauważyłem, że oni pomagają tym na prawdę potrzebującym, jeden dom miał szambo w piwnicy A domy po remoncie to już majstersztyk, chociaz miałem niedawno remont domu, to zazdroszcze takich pokoi tym ludziom :p
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Ty z megafonem górą można się wzruszyć, choć nie raz mam wrażenie, że te ICH łzy są często naciągane. Szczególnie Ty'a. A może o dlatego że nie lubię takich smutnych momentów???
[ Dodano: 2007-04-04, 21:35 ]
aha, jeszcze wkurzaja mnie te krzyki rodzin jak zobaczą nowy dom choć wtedy sie zastanawiam co ja bym zrobił, jak ktoś napisał na górze na widok wielkiej foto-tapey LOST i spotkania na żywo z Michaelem Emersonem (Ben) O_o
Bardzo fajny program
Najfajniejszym projektantem według mnie jest Ty Pennington
Jest śmieszny, wesoły i profesjonalny...po prostu extra:))
_________________ KTOŚ POWIEDZIAŁBY - "WARIATKA"- MÓW SOBIE CO CHCESZ...
WIEDZ, ŻE GDYBYM BYŁA INNA NIE BYŁABYM SOBĄ...
ROBIĘ TO NA CO MAM OCHOTĘ...
I GDY CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ, PŁACZĘ...
GDY CHCE MI SIĘ KRZYCZEĆ, KRZYCZĘ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum