Jest to serial z całą pewnością wyjątkowy. Cyniczny, nietuzinkowy, mizantropijny i nieprzewidywalny Gregory House, często stosując niekonwencjonalne metody, traktuje swoich pacjentów jak króliki doświadczalne. Wraz ze swoim zespołem zajmuje się intrygującymi przypadkami, z którymi nie poradzili sobie inni lekarze. House jest zupełnym przeciwieństwem wrażliwego i troskliwego lekarza. Jego kontrowersyjny charakter, specyficzne poczucie humoru i niebotyczne grubiaństwo mimo wszystko przyciągają i czynią atrakcyjnym. To genialny, uwielbiający wyzwania diagnosta.
Jesteśmy świadkami niezwykłych perypetii tytułowego bohatera, jego pacjentów, a także towarzyszących mu lekarzy (są to m.in.: neurolog Eric Foreman, immunolog Allison Cameron, internista Robert Chase, onkolog James Willson czy endokrynolog Lisa Cuddy - administrator Princeton-Plainsboro Teaching Hospital).
Niesamowity, inteligentny serial z ogromną dawką humoru.
Jakie są Wasze odczucia ?
Ostatnio zmieniony przez Latrommi 2008-04-08, 23:04, w całości zmieniany 2 razy
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-04-08, 20:57
Powiem, że oglądam. Jak dla mnie bardzo dobry serial. czasami można się spodziewać co dolega poszczególnym pacjentom, ale bardzo często koniec jest zaskakujący. Żarty House'a są świetne. Czasami 'spadam' z kanapy ogólnie jak dla mnie serial spoko loko luz i spontan.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum