Wysłany: 2005-12-31, 21:01 Inne seriale sie nie licza!!
INNE SERIALE SIE NIE LICZA!! (no moze oprocz m jak milosc )TYLKO ZAGUBIENI!! SZKODA ZE TAKIE TO KRÓTKIE Wg mnie to ten serial to powinien miec 100odc to minimum! a co raz to nowsze przygody i motywy nie byly by problemem!
Zależy o co chodzi jeżeli o wymyślanie nowych przygód to betka tylko gorzej bylo by je poukladac zeby powstaly odcinki majace sesns! ale naprawde ludzie ktorzy pracuja nad naszym serialem sa fenomenalni... tak wszystko ulozyc zeby mialo sens... nie mowiac juz o powiazaniu WSZYSTKIEGO w filmie z liczbami: 4 8 15 16 23 42
---
1 słowem ten serial jest poprostu genialny!!
gosciu jeżeli ten serial miałby 100 odcinków to stałobyto sie badziewiem. Bo musieli by to robic ,,na szybkiego" tak jak 2 serie. Niewiem czy masz AXN ale jak lubisz takie seriale i zeby miały wiecej niz 100 odcinków to polecam ci ten program bo tam leca codziennie takie gruzy...
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
boze jak mozna ogladac 3 tys odcinkow:| zgadzam sie ze lost to najlepszy serial jaki do tej pory oglądałam i ma w sam raz odcinkow oby tylko nie zrobili 3 serii
boze jak mozna ogladac 3 tys odcinkow:| zgadzam sie ze lost to najlepszy serial jaki do tej pory oglądałam i ma w sam raz odcinkow oby tylko nie zrobili 3 serii
Widocznie można, a zamiast 3 serii wolał bym aby przyłożyli się do 2 serii bardziej
ja tez, bo gdyby dolozyli jeszcze 3 sere to zaczeloby sie to robic cos ala moda na sukces
Może nie, ale uważam, że odcinki by się w pewnym sęsie "powtarzały". Moja matka i ciotka oglądaja Mode na sukces z tego co wiem to tam z 5 odcinków to jest 1 dzień
ja tez, bo gdyby dolozyli jeszcze 3 sere to zaczeloby sie to robic cos ala moda na sukces
Może nie, ale uważam, że odcinki by się w pewnym sęsie "powtarzały". Moja matka i ciotka oglądaja Mode na sukces z tego co wiem to tam z 5 odcinków to jest 1 dzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum