Slyszal ktos a o tym serialu ?? Jesli ktos wie skąd go sciagnac to prosilbym o powiadomienie
Cos wiecej o serialu hm ? Serial wszedl w USA na jesien 2005 roku na stacji abc widzialem zapowiedzi zapowiadal sie zajebiscie !! Serial mniej wiecej o tym:
Czlowiek od wielu lat patrzyl w niebo szukajac dowodu istnienia obcych, ale co jesli patrzal w zla strone? CO jesli Obcy juz mieszkaja na ziemi, posrod nas? Co jesli wykorzystuja one naturalne kataklizmy do ukrycia swojej dzialalnosci i rozpowszechniania sie?"
Emisja zakonczyla sie na 1 sezonie ponoc zabronil krecenia 2 sezonu ? Slyszalem tez ze TVN wykupilo prawa wiec moze na jesien puscza ?
http://www.invasion-tv.com/episodes.php
Na stronie www.tvshows.yoyo.pl jest dużo seriali do ściągnięcia, m.in. Invasion o bardzo małych rozmiarach (ok 120MB odcinek) jakość nie jest najgorsza, da sie ogladać. Na torrencie napewno znajdą się też normalne odcinki 350 MB
Jak sciągnę i znajdę czas to wrzucę te odcinki 120MB, tylko na jaki serwer? MU, RS, czu cóś innego?
Edit:
Lipa, tam są odcinki od 11 wzwyż...
_________________ This is not your island.
This is our island.
And the only reason you're living on it
is 'cause we let you live on it.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-25, 17:50
Pazdzioch nawet jak masz słaby transfer, to z torrentów idzie dużo szybciej niż z emuli itp.
Próbuj, najwyżej jeden odcinek będziesz sciągał pare dni, jesli naprawde cchesz obejrzeć to warto
Z uploaderów to mi najlepiej korzysta się z SexUploadera, sendspace, FileFactory, Upfile czyli tych gdzie można wsadzić 350MB w jednym kawałku. Z dzielących plik to Badongo jest najlepsze chyba, można też Megaupload. Rapidshare choć jest bardzo szybki to nadaje się jedynie dla plików poniżej 100MB - później trzeba czekać półtorej godziny.
Oo widzę ze się pojawił cały sezon w XviD asd. Tylko się zastanawiam czy sciągać w tej wersji, bo jakość nie jest najlepsza i trochę psuje oglądanie - sciągnąłem prison breaka i rome w tej wersji i niezbyt miło wspominam - hmmm... może lepiej sciagnąć w normalnej wersji... jak sciągnę postaram się upnąć.
Edit:
Znalazłem jakieś linki do torrentów w wersji rmvb, może komus się przydadzą - ja wole avi
Stronka jest "krzaczasta" ale linki są normalnymi literkami pisane http://www.1000fr.com/rea...&toread=&page=1
Edit 2:
Ściągnałem pierwszy odcinek i zapowiada sie bardzo cieawy serial. Pod koniec w pewnych momentach nawet można zawału dostać xD Wieczorem postaram się upnąć na jakiś serwer.
Sorki, że na RS ale na MU strasznie zamulało transfer, że prawie żadne stronki nie wchodziły, sąsiedzi się zaczęli strzczępic i musiałem wyłączyć.
Sposob na NIE czekanie w RS: Jeżeli jeden part sciagasz w ok godzinę, przy 95% załącz kolejny plik - powinno się już dac, ważne by zacząć pobierać kolejny plik przed zakończeniem popzedniego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum