Owszem, serial interesujący, jednak wg mnie do "Zagubionych" brakuje mu wiele. Obejżałem kilkap ierwszych odcinków i zrezygnowałem z oglądania. Czasami spojrze na niego w telewizji, ale szczerze mnie bardziej interesował "Lost"
Zgadzam się z przedmówcą. To jest forum LOSt, a nie Kamieni Śmierci. Pytanie powinno być zadane np. tak: Czy podobał Ci się srial "Kamienie Śmierci"?--> Tak to był super serial, bardzi mi się podobał, tak, Nie, Nie to jeden z najgorszych seraili jakie oglądałem/am, Nie oglądałem/am............
Odpowiadając na pytanie - pewnie że LOST! Chociaż Kamienia Śmierci też mi się podobały. Lubiłam ten serial. Szkoda, że miał tak mało odcinków.
jak dla mnie LOST jest najlepszy !! Miałam okazję obejrzeć dwa pierwsze odcinki "kamieni śmierci", ale fabuła tego filmu nie wciągnęła mnie .
Dlatego "Zagubieni" , górą:)
_________________ ....<< LoSt >>... 4-8- 15 -16 -23 -42 .... << LoSt >>....
.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)
W sumie dobre pytanie na forum Lost wiadomo ze raczej wszyscy wybiora to pierwsze ale uwazam ze Kamienie tez moga byc... ale do Losta nic sie nie umywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum